MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları

banglero torpedo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Tam ekrandaki çalışmama durumu bende nova launcher kullanırken oluyormuş. Kaldırınca çözüldü. Diğer sorun için de whatsappı koyu moda alıp bir deneyin.
Evet bendede ios launcher kullanırken oluyor. Ve artık kullanamıyorum.

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Back tap özelliğini içermiyor mu bu güncelleme?

natalone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
poco f2 pro
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba dün sabaha kadar OTA üzerinden yeni güncelleme MIUI V12.2.1.0.RJKMIXM olduğu yükseltebileceğim uyarısı alıyordum telefondan, güncellemeyi yapmak için ilerleyen saatlerde güncelleme kontrolü yaptığım zaman yeni mevcut room olan kararlı MIUI Global 12.0.4.0(QJKMIXM) başka yeni güncelleme yok gibi davranmakta telefon en son paketi indir dediğimde MIUI Global 12.0.4.0(QJKMIXM) indirmekte sizce sorun nedir yada Xiaomi tarafından güncelleme gerimi çekildi. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Arkadaşlar Merhaba dün sabaha kadar OTA üzerinden yeni güncelleme MIUI V12.2.1.0.RJKMIXM olduğu yükseltebileceğim uyarısı alıyordum telefondan, güncellemeyi yapmak için ilerleyen saatlerde güncelleme kontrolü yaptığım zaman yeni mevcut room olan kararlı MIUI Global 12.0.4.0(QJKMIXM) başka yeni güncelleme yok gibi davranmakta telefon en son paketi indir dediğimde MIUI Global 12.0.4.0(QJKMIXM) indirmekte sizce sorun nedir yada Xiaomi tarafından güncelleme gerimi çekildi. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Güncelleme geri çekilmiş olabilir hocam.
Manuel olarak yüklemek isterseniz recovery romunu indirip elle kurabilirsiniz.

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2
Bir kere luncher da sorun yaşadım açıp kapadım onun dışında sorun olmadı ama. Batarya konusun efsane bariz fark varsabah çıkarıp akşam%45lerde geldiğim batarya%65 le döndüm . Ama sorunlu olduğu belli tavsiye değil sadece bilgi amaçlı söylüyorum

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orka27

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oray
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
9
Bir kere luncher da sorun yaşadım açıp kapadım onun dışında sorun olmadı ama. Batarya konusun efsane bariz fark varsabah çıkarıp akşam%45lerde geldiğim batarya%65 le döndüm . Ama sorunlu olduğu belli tavsiye değil sadece bilgi amaçlı söylüyorum

POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hmm batarya performansı android 10 miui 12 ye göre iyi mi diyorsunuz.

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2

Scaevola

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
A
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
TWRP Android 11 destekli değil deniyordu. Bu sürümü TWRP üzerinden diğer OTA güncellemeleri gibi yüklersem sıkıntı yaşar mıyım?

WebServisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
WebServisi
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
TWRP Android 11 destekli değil deniyordu. Bu sürümü TWRP üzerinden diğer OTA güncellemeleri gibi yüklersem sıkıntı yaşar mıyım?
denemeyin hocam ben bugun denedim yüklenmiyor twrpden error veriyor şimdi a10 olarak cihazı yeniden kuruyorum kac saattir ugraştırdı beni denemeseydim keşke

Üst Alt