Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Poco F2 Pro / K30 Pro - Global Kararlı Rom V12.2.1.0.RJKMIXM İndirme Bağlantıları
Ben yükledim arkadaşlar, birkaç sıkıntı gözüme çarptı.
1. Şarj sorunlu hızlı tükeniyor önceye göre.
2. Uygulamadan ana ekrana döndüğünde takılmalar oluyor.
3. Uygulamadan ana ekrana dönünce uygulama simgesi bozuluyor garip bir şekilde.
4. WhatsApp giriş ve çıkışta arka plan ile iç içe gözüküyor.
Ben yükledim arkadaşlar, birkaç sıkıntı gözüme çarptı.
1. Şarj sorunlu hızlı tükeniyor önceye göre.
2. Uygulamadan ana ekrana döndüğünde takılmalar oluyor.
3. Uygulamadan ana ekrana dönünce uygulama simgesi bozuluyor garip bir şekilde.
4. WhatsApp giriş ve çıkışta arka plan ile iç içe gözüküyor.
Android sürümünün, ya da Arayüz sürümünün ( MIUI) değiştiği büyük güncelleme işlemeleri sonrasında Hard Reset ( Fabrika ayarlarına sıfırlama) işlemi yapılması faydalı olacaktır. Olası pek çok sorun, hata, donma - takılma gibi kusurları ortadan kaldıracaktır ( sürümde yapısal bir hata yoksa). Format işlemi sonrasında yaşayacağınız tüm sorunlar yazılımsal kusurlardır.
Bu Android sürümünün yükseldiği oldukça büyük bir güncelleme, format atmak size çok daha iyi bir kullanım deneyimi sunacaktır.
Tam ekrandaki çalışmama durumu bende nova launcher kullanırken oluyormuş. Kaldırınca çözüldü. Diğer sorun için de whatsappı koyu moda alıp bir deneyin.
Tam ekrandaki çalışmama durumu bende nova launcher kullanırken oluyormuş. Kaldırınca çözüldü. Diğer sorun için de whatsappı koyu moda alıp bir deneyin.