- Adım
- yagami
- Cihazım
- Redmi k60
- Meslek
- Gizli Youtuber
- Konular
- 3
ekran süresi nasıl eea nın hocam endonezya nın kinden daha iyi mi?Mifirm de var
ekran süresi nasıl eea nın hocam endonezya nın kinden daha iyi mi?Mifirm de var
"hepsini deneyin hocam bende deniyorumPoco f2 pro için hangi room u tavsiye edersiniz?
Avrupa mı?
Endonezya mı?
Hangisi daha stabil ve ekran süresi daha iyi
Eu rom bence, en çok güncelleme alan en çok geliştirilen oPoco f2 pro için hangi room u tavsiye edersiniz?
Avrupa mı?
Endonezya mı?
Hangisi daha stabil ve ekran süresi daha iyi
Denemiyor hocam iki aydir endenozya romunu kullanıyor"hepsini deneyin hocam bende deniyorum
hocam öyle olmaz ki ben bi kaç rom hariç hepsini denedim miu 12.5 11.06 olan sürümü güzel. miumix i denemedim henüz..Eu rom bence, en çok güncelleme alan en çok geliştirilen o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denemiyor hocam iki aydir endenozya romunu kullanıyor
Arkadaşlar Android 11 V12.2.4.0.RJKEUXM, EEA kullanıyorum. Mesela Whatsapp'ta gönderilmiş dosyayı açmaya çalıştığımda hangi uygulamayı kullanırsam kullanayım dosya bulunamadı diyor. Bu sorunun çözümü var mı yoksa Android 10'a mı dönmem gerekiyor. Android 11'de iken fabrika ayarlarına döndüm ancak hata devam ediyor. Ayrıca Telegram üzerindeki bazı linkleri de doğrudan açmıyor. Bazılarını kopyala yapıştır yapıp açıyorum, bazıları ise hiç açılmıyor. Bu arada Global, EEA ve Endonezya romundan hangisini tavsiye edersiniz? Romu Fastboot üzerinden yüklüyorum. TWRP üzerinden birkaç defa hata verdi, bıraktım kullanmayı. |
bootloader kilidi açılınca cihaz sertifikasını kaybediyor gayet normal bir durumCihaz sertifikalı değil bu normal mi ve sizde durum aynı mı arkadaşlar. Tüm olası yöntemleri denedim sonuç başarısız.
Kardeşim bende de aynı sorun vardı.
Arkadaşlar Android 11 V12.2.4.0.RJKEUXM, EEA kullanıyorum. Mesela Whatsapp'ta gönderilmiş dosyayı açmaya çalıştığımda hangi uygulamayı kullanırsam kullanayım dosya bulunamadı diyor. Bu sorunun çözümü var mı yoksa Android 10'a mı dönmem gerekiyor. Android 11'de iken fabrika ayarlarına döndüm ancak hata devam ediyor. Ayrıca Telegram üzerindeki bazı linkleri de doğrudan açmıyor. Bazılarını kopyala yapıştır yapıp açıyorum, bazıları ise hiç açılmıyor. Bu arada Global, EEA ve Endonezya romundan hangisini tavsiye edersiniz? Romu Fastboot üzerinden yüklüyorum. TWRP üzerinden birkaç defa hata verdi, bıraktım kullanmayı.
Şimdi gördüm mesajınızı. Hiç aklıma gelmemişti launcher ile alakalı olacağı. Bu sorunu çözebilmek için günlerce uğraştım. TWRP yüklemek, root atmak, çeşitli romları kurmakla baya zaman harcadım. En son EU romda sorun yoktu. O da muhtemelen bu romda Poco Launcher kullanmadığım için oldu. Teşekkür ederim cevabınız için. İyi günler.Kardeşim bende de aynı sorun vardı.
Sonunda çözdüm.
Telefondaki poco launcher in sürümü ile alakalı sorun.
Üzerinde poco 2.20.1.17 var.
Google dan poco launcher 2.20.1.19 u apk olarak ara. İndir ve kur. Sorun tamamen düzeliyor. Rozetler artık görünüyor.
bend 12.2,3 eu stabil rom var. en son bumu acaba yoksa sizin yüklediğinizmi?Poco F2 Pro / K30 Pro
EEA Avrupa Kararlı
V12.2.4.0.RJKEUXM
[ Android 11 ]
Güncelleme Yöntemleri
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
V12.2.3.0.RJKEUXM sürümünde iseniz OTA bağlantısı ile güncelleme yapabilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Fastboot rom Kurulum Rehberi
Ota Rom İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.