MIUI 12 Poco F2 Pro / K30 Pro - EEA Avrupa Kararlı V12.2.4.0.RJKEUXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

mamilik1525

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Poco f2 pro için hangi room u tavsiye edersiniz?
Avrupa mı?
Endonezya mı?
Hangisi daha stabil ve ekran süresi daha iyi

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Eu rom bence, en çok güncelleme alan en çok geliştirilen o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denemiyor hocam iki aydir endenozya romunu kullanıyor :)
hocam öyle olmaz ki :D ben bi kaç rom hariç hepsini denedim miu 12.5 11.06 olan sürümü güzel. miumix i denemedim henüz..

healthypatient

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
2
Arkadaşlar Android 11 V12.2.4.0.RJKEUXM, EEA kullanıyorum. Mesela Whatsapp'ta gönderilmiş dosyayı açmaya çalıştığımda hangi uygulamayı kullanırsam kullanayım dosya bulunamadı diyor. Bu sorunun çözümü var mı yoksa Android 10'a mı dönmem gerekiyor. Android 11'de iken fabrika ayarlarına döndüm ancak hata devam ediyor. Ayrıca Telegram üzerindeki bazı linkleri de doğrudan açmıyor. Bazılarını kopyala yapıştır yapıp açıyorum, bazıları ise hiç açılmıyor. Bu arada Global, EEA ve Endonezya romundan hangisini tavsiye edersiniz? Romu Fastboot üzerinden yüklüyorum. TWRP üzerinden birkaç defa hata verdi, bıraktım kullanmayı.

ilyas1212

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
oneplus 9R
Konular
10
Cihaz sertifikalı değil bu normal mi ve sizde durum aynı mı arkadaşlar. Tüm olası yöntemleri denedim sonuç başarısız.
bootloader kilidi açılınca cihaz sertifikasını kaybediyor gayet normal bir durum

Aliemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
METİN KÖKSAL
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
5
Arkadaşlar Android 11 V12.2.4.0.RJKEUXM, EEA kullanıyorum. Mesela Whatsapp'ta gönderilmiş dosyayı açmaya çalıştığımda hangi uygulamayı kullanırsam kullanayım dosya bulunamadı diyor. Bu sorunun çözümü var mı yoksa Android 10'a mı dönmem gerekiyor. Android 11'de iken fabrika ayarlarına döndüm ancak hata devam ediyor. Ayrıca Telegram üzerindeki bazı linkleri de doğrudan açmıyor. Bazılarını kopyala yapıştır yapıp açıyorum, bazıları ise hiç açılmıyor. Bu arada Global, EEA ve Endonezya romundan hangisini tavsiye edersiniz? Romu Fastboot üzerinden yüklüyorum. TWRP üzerinden birkaç defa hata verdi, bıraktım kullanmayı.
Kardeşim bende de aynı sorun vardı.
Sonunda çözdüm.
Telefondaki poco launcher in sürümü ile alakalı sorun.
Üzerinde poco 2.20.1.17 var.
Google dan poco launcher 2.20.1.19 u apk olarak ara. İndir ve kur. Sorun tamamen düzeliyor. Rozetler artık görünüyor.

healthypatient

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Mi Band 3
Konular
2
Kardeşim bende de aynı sorun vardı.
Sonunda çözdüm.
Telefondaki poco launcher in sürümü ile alakalı sorun.
Üzerinde poco 2.20.1.17 var.
Google dan poco launcher 2.20.1.19 u apk olarak ara. İndir ve kur. Sorun tamamen düzeliyor. Rozetler artık görünüyor.
Şimdi gördüm mesajınızı. Hiç aklıma gelmemişti launcher ile alakalı olacağı. Bu sorunu çözebilmek için günlerce uğraştım. TWRP yüklemek, root atmak, çeşitli romları kurmakla baya zaman harcadım. En son EU romda sorun yoktu. O da muhtemelen bu romda Poco Launcher kullanmadığım için oldu. :D Teşekkür ederim cevabınız için. İyi günler.

genchakan55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
poco f2 pro
Konular
7
Poco F2 Pro / K30 Pro
EEA Avrupa Kararlı
V12.2.4.0.RJKEUXM
[ Android 11 ]

images-7.jpg

Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
V12.2.3.0.RJKEUXM sürümünde iseniz OTA bağlantısı ile güncelleme yapabilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp /Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Fastboot rom Kurulum Rehberi

Ota Rom İndirme Bağlantısı

Recovery Rom İndirme Bağlantısı

Fastboot Rom İndirme Bağlantısı
Paylaşıldığında eklenecektir.

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
bend 12.2,3 eu stabil rom var. en son bumu acaba yoksa sizin yüklediğinizmi?

Ekli dosyalar

• IMG_20210314_221434.jpg
    IMG_20210314_221434.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 5
Üst Alt