Poco F2 Pro İçin Hala Plaka İşlemi Yapılamıyor.Yurt dışı imei atılmış Poco f2 pro güncelleme alır mı? Güncelleme sırası bir sorun oluşur mu?
Evet farkındayım yapılamıyor, anlaşılan satıcılar IMEI işlemi şuan olmuyor derlerse müşteri almaktan vazgeçer korkusundan hepsi bir ağızdan yapıyoruz diye konuşuyorlar. Halbuki bu telefonu alacak olan kişiler zaten seçerek bilerek isteyerek alıyor. IMEI işlemi yapılacaksa herkes bu durumdan haberdardır diye düşünüyorum.Poco F2 Pro İçin Hala Plaka İşlemi Yapılamıyor.
Aslında yazım ile ilgili bir yanlışlık var hocam. Yurtdışı derken yurtdışından getirilen kayıt edilmeyen telefon anlamında. İmei atılmış da başka bir cihazın imeisi atılmış işte. Yurtdışı, imei atılmış yazılsa daha doğru olur tabiEvet farkındayım yapılamıyor, anlaşılan satıcılar IMEI işlemi şuan olmuyor derlerse müşteri almaktan vazgeçer korkusundan hepsi bir ağızdan yapıyoruz diye konuşuyorlar. Halbuki bu telefonu alacak olan kişiler zaten seçerek bilerek isteyerek alıyor. IMEI işlemi yapılacaksa herkes bu durumdan haberdardır diye düşünüyorum.
Am anlayamadığım şu "yurt dışı IMEI atılmış" ne demek zaten fabrikadan kendi IMEI ile üretilmiyor mu ? Yurt dışında da bir daha mı imei atmışlar yanituhaf geldi.
IMEI kısıtlaması yapan bizim ülkemizden başka ülke de mi var?
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IMEI işlemi şimdilik yok , telefon gelince hattını sim1 e tak 150 gün sonra kapanırsa sim2 ye takarsın ikinci 150 günü kullanırsın. Zaten yılbaşında bu sayaç sıfırlanıyormuş yeniden başlar bu döngü , bu arada da IMEI durumu çözülür umutlarındayız. Ama en başta hattı takınca bootloader kilidini aç ki kapansa bile ileride IMEI işlemi yapılabilir durumda olsun. Bootloader kilidinin açılması önemli.bu cihazı yeni sipariş ettim daha elime ulaşmadı yurtdışı cihaz kapandığında imei atılamıyor mu?
illa ki bulurlar kapanana kadar bir yöntem. Ama burda sorun devlet. Başka bir ülke yoktur ki halkını yolunacak kaz olarak görsün. Üretimi teşvik etmeye ne gerek var nasılsa halk gerizekalı.bu cihazı yeni sipariş ettim daha elime ulaşmadı yurtdışı cihaz kapandığında imei atılamıyor mu?