- Adım
- Aydın
- Konular
- 0
EvetMiu 11mi hocam
EvetMiu 11mi hocam
Şuan a kadar eu 12.0.8 Kullandım kullanıyorum en stabil o geldi. OneOs romlar denedim ama çokda stabil gelmedi hoşuma gitmedi yani. Eu 21.1.6 sizin dediginizi indirdim Bi ara onu denicemmiu 12.5 21.16 sürüm hocam. one os iyi değildi. miumix i denemedim hangi rom çok iiyi bilmiyorum endonezya romundan daha iyi geldi bu rom stabil eu kullanmadım. sizde rom deneyin atın hocam buraya. ve bug vs karsılasmadım hocam henüz
indirme linki :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link var mı hocamOneOS Rom Son Sürüm
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
BuldumLink var mı hocam
hocam verdiğim linkten indirin eğer ekran süresi ilkten az veriirse silin aynı romu bida yükleyin. 12.08 kullanmadım ama ekran süresi pek iyi değil sanırsamŞuan a kadar eu 12.0.8 Kullandım kullanıyorum en stabil o geldi. OneOs romlar denedim ama çokda stabil gelmedi hoşuma gitmedi yani. Eu 21.1.6 sizin dediginizi indirdim Bi ara onu denicem
hocam ekran süresi cok güzelde miu 11 eski ya ama ben 1 -2 ay kullanmıstım miu 11i o ayrı
Rom hangisi?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
%51 şarj ile aosp
gözlerine yazık bu kadar telefona mı bakılır kardeşim tmm iyide bu kadar kısa surede bu kadar bakılmazResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
%51 şarj ile aosp
Rom hangisi?
hocam birazda zoraki ya teşekkür ederimgözlerine yazık bu kadar telefona mı bakılır kardeşim tmm iyide bu kadar kısa surede bu kadar bakılmaz
Hocam farklı aosp rom denedim k20 Pro kullanırken de denedim yok yani kesinlikle stabil çalışmıyorlarLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirarrow hocam geç gördüm kusura bakmayın..
hocam birazda zoraki ya teşekkür ederim