Soru poco f2 pro donup kapanıyor

Slmtpl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Slm
Cihazım
Mi mix 2
Konular
2
Merhabalar ikinci el olarak bir cihaz aldım (sim 2 ile ilgili uygulama yapılmış) MIUI 12.0.3 yüklü cihaz arada yeni yükleyip ilk defa açtığım uygulamalarda kendini kitleyip kapanıyor başka forumlarda baktım MIUI sürümü ile olabileceği yazılmış.Donanımdan olmasından dolayı ve ikinci el olarak aldığımdan dolayı tırsıyorum foruma danışmak istedim.cihazı güncellersem sim 2 ile ilgili olay değişir mi ? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? 24 saat içinde 7-8 defa başıma geldi .söylediğine göre daha önceki kullanıcının karşılaşmamış

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

aslan568

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
tekniker
Konular
33
Merhabalar ikinci el olarak bir cihaz aldım (sim 2 ile ilgili uygulama yapılmış) MIUI 12.0.3 yüklü cihaz arada yeni yükleyip ilk defa açtığım uygulamalarda kendini kitleyip kapanıyor başka forumlarda baktım MIUI sürümü ile olabileceği yazılmış.Donanımdan olmasından dolayı ve ikinci el olarak aldığımdan dolayı tırsıyorum foruma danışmak istedim.cihazı güncellersem sim 2 ile ilgili olay değişir mi ? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? 24 saat içinde 7-8 defa başıma geldi .söylediğine göre daha önceki kullanıcının karşılaşmamış

cihaz imei repairli ise yani yurt dısı cihaz ise twrp menüsünden format data yapın muhtemeln düzelicektir sorununuz

Slmtpl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Slm
Cihazım
Mi mix 2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz imei repairli ise yani yurt dısı cihaz ise twrp menüsünden format data yapın muhtemeln düzelicektir sorununuz
evet imei repairli 12.0.4 yazılım güncellemesi uyarısı var yapsam bu şekilde düzelme durumu olabilir mi güncelleme ile imei repair bozulur mu?teşekkürler cevabınız için

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
Merhaba sim 2 olayı yurtdışı cihazlarda görülen imei olayıdır yeni nesil cihazlarda maalesef 2. Sime tek imei atilabiliyor cihazı kapatıp güç düğmesi ve ses arttırma düğmesine 10 saniye kadar basarsanız ve karşına twrp ekranı geliyorsa demekki artık manuel yolla guncellemeleri yapacaksın şuan güncellemeyi ayarlarda yüklesen bile yeniden başlatınca twrpye atar benim diyeceğim ayarlardan fabrika ayarlarına sifirlarsan imei uçar o yüzden aşağıda vereceğim videoyu izle twrpden format at temiz bir kurulum yap.

Slmtpl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Slm
Cihazım
Mi mix 2
Konular
2
Merhaba sim 2 olayı yurtdışı cihazlarda görülen imei olayıdır yeni nesil cihazlarda maalesef 2. Sime tek imei atilabiliyor cihazı kapatıp güç düğmesi ve ses arttırma düğmesine 10 saniye kadar basarsanız ve karşına twrp ekranı geliyorsa demekki artık manuel yolla guncellemeleri yapacaksın şuan güncellemeyi ayarlarda yüklesen bile yeniden başlatınca twrpye atar benim diyeceğim ayarlardan fabrika ayarlarına sifirlarsan imei uçar o yüzden aşağıda vereceğim videoyu izle twrpden format at temiz bir kurulum yap.

Uğraştırmak istemiyorum tam bildiğimden de değil ama bir arkadaşımda mi 8 var imei tamirli güncellemelerini normal yollarla yaptığını ve imei ile ilgili bir sıkıntı yaşamadığını söyledi benimde normal yollarla güncelleyebileceğimi söyledi fikriniz nedir

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
Uğraştırmak istemiyorum tam bildiğimden de değil ama bir arkadaşımda mi 8 var imei tamirli güncellemelerini normal yollarla yaptığını ve imei ile ilgili bir sıkıntı yaşamadığını söyledi benimde normal yollarla güncelleyebileceğimi söyledi fikriniz nedir
Doğrudur o ama sizin aldığınız eleman farklı bir yöntem ile yaptırdığı için ya pc ile yada twrp ile güncelleme yapabilirsiniz

Slmtpl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Slm
Cihazım
Mi mix 2
Konular
2
Doğrudur o ama sizin aldığınız eleman farklı bir yöntem ile yaptırdığı için ya pc ile yada twrp ile güncelleme yapabilirsiniz
ikici el olduğu için ben cihazı komple sıfırlanıp aldım benim aldığım cihazda da mi 8 ile aynı yöntemle yapılmış olamaz mı sizce?

Emir456

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9T
Konular
16
ikici el olduğu için ben cihazı komple sıfırlanıp aldım benim aldığım cihazda da mi 8 ile aynı yöntemle yapılmış olamaz mı sizce?
Twrp varsa maalesef twrp silinince imei uçuyor yani ucmuyorda BT kilidi kapanma ihtimali var gene baya bir işlem oluyor boşa masraf siz sifirlamayi deneyin olmazsa yardımcı oluruz size uygun rom bulup yüklerseniz.

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Boxla atılmış hocam o sizinki twrp ile atılmış ha sizinde normal şekilde güncelleme alma şansınız var forumda konusu var.MiFlashtool ile temiz kurulum yapılıp twrp siliniyor felan filan (Bilmiyorsanız denemeyin bile)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
En temiz yöntem mi flash ile 'clean all ' seçerek fastboot rom kurmaktır. imei silinmez. eğer yazılımsal bir problem ise bu şekilde sonuç alabilirsiniz..

Üst Alt