- Adım
- Özcan
- Cihazım
- Poco F2 Pro
- Meslek
- İktisat
- Konular
- 6
Merhaba kardeşim, öncelikle yapılacak işlemler çok zor değil. Sadece dikkatli ve kontrolü ol..Merhabalar ikinci el olarak bir cihaz aldım (sim 2 ile ilgili uygulama yapılmış) MIUI 12.0.3 yüklü cihaz arada yeni yükleyip ilk defa açtığım uygulamalarda kendini kitleyip kapanıyor başka forumlarda baktım MIUI sürümü ile olabileceği yazılmış.Donanımdan olmasından dolayı ve ikinci el olarak aldığımdan dolayı tırsıyorum foruma danışmak istedim.cihazı güncellersem sim 2 ile ilgili olay değişir mi ? Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? 24 saat içinde 7-8 defa başıma geldi .söylediğine göre daha önceki kullanıcının karşılaşmamış
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Öncelikle Poco f2 pro global 12.0.3.0 sürümünde böyle bir hatanın varlığı bilinen bir durum. Elbette cihazda kronik bir sorun da olabilir, anlamanın tek yolu bu sorunun çözüldüğü 12.0.4.0 sürümünü yüklemek.
Şunu hemen belirteyim ; Poco f2 pro ( SD 865'li xiaomi cihazlar içinde geçerli) SIM 2'ye yapılan işlem format ile silinmeyen kalıcı bir yöntem ile yapılıyor.
Cihazınızda twrp olup olmadığını ( Yüklü sürümün 12.0.3.0 MIXM ya da EUXM ile bittiğini farz ediyorum) stok rom yüklüyse mutlaka uygulamalar arasında "Magisk Manager" adlı bir uygulama olmalı. Eğer yoksa twrp yoktur.
Bu durumda gelen güncelleme 'yi doğrudan yapabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Her zaman güncelleme öncesi yedek alın.
Eğer cihazda bir hantallık hissederseniz, fabrika ayarlarına sıfırla yapabilir ya da Mi Flash ile kolayca "Fastboot ROM" yükleyerek ( Mutlaka "Clean all ya da Flash All" seçeneği işaretli olmalı) cihazınızı fabrika ayarlarına dönmüş vaziyette temiz bir kurulum olur.