Ben mi note 10 geçtim ve açıkçası pişmanım. İlk neden ekran gerçekten çok büyük taşınması zor. Mi note 10 hem daha şık hem daha taşıması kolay hem de ele daha iyi oturuyor kullanımı kolay. Ayrıca ekranda daha kaliteli ve kamerası da bariz daha iyi.
Boyut konusunda öyle çok bir fark yok aslında ama şelale ekrandan, düz ekrana geçtiğiniz için farklı hissediyor olabilirsiniz. Poco genişlil olarak 1.2mm yükseklik olarak da 5.5mm büyük, ancak kalınlık olarak 0.8mm ince.
Ekran konusunda teknik özelliklere göre F2 Pro'nun üstünlükleri var. Örneğin parlaklık düzeyi daha yüksek güneş altında/açık havada daha net bir görüş sunması gerekiyor. Kontrast konusunda da çok daha iyi bu da özellikle film ve video izlerken daha net anlaşılabilir.
Kamera konusunda haklısınız, ilk başta ois özelliğinden dolayı Note 10 büyük bir üstünlük sahibi, ayrıca diğer tü kameralarında sensör boyutu F2 Pro modelindeki sensörlerden büyük. Bu büyüklük daha kaliteli ve düşük ışık koşullarında avantajlı hale getiriyor Note 10 modelini.
Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelirsek;
Poco başlatıcı bana göre bir dezavantaj Miui başlatıcısına göre. Diğer markaları kıyaslamıyorum.
Ağırlık biraz sıkıntı olabilir Mi 9T ile arasında 30 gr dan fazla fark var. Birde kılıf falan derken bazı kullanıcılar için biraz ağır gelebilir.
Bana göre dezavantaj değil ama kullananlar için Kablosuz şarj özelliği yok.
Bunlar dışında sorunsuz bir cihaz şuan için.