- Adım
- emos
- Cihazım
- note 9 pro
- Konular
- 9
En azından sizin sorununuz çözülmüş sevindim.Şu an çözüldü fakat başka bir problemi var mı kullandıkça göreceğiz
En azından sizin sorununuz çözülmüş sevindim.Şu an çözüldü fakat başka bir problemi var mı kullandıkça göreceğiz
Çok sağolun. 8 aylık telefonun böyle bir sorun vermesi beni çok soğuttu. Satacağım büyük ihtimalle. Çünkü orijinal şarj cihazı kullanıyorum. Gayet de dikkat ederim. Düşme vs de olmadı. Xiaomiyi bilmem ama bence pocolarda kullanılan malzeme kaliteleri iyi değil. Sizin benimkinin dışında bir problemi yoksa büyük ihtimalle aynı yerdendir. Eğer yapabilirseniz twist denen sıkıştırmayı yapın. Pop up kameranın yanındaki kırmızı ışık yanarsa flex kaynaklıdır problem. İnşallah siz de uygun maliyetle çözersiniz.En azından sizin sorununuz çözülmüş sevindim.
1 dk hocam pop up kameranın yanında kırmızı ışık yanıyor benimde o zaman dediğiniz gibi kesin flex kablo değişimi olucak ve poco telefonların kalitesi kesinlikle berbat Samsung marka telefonum vardı önceden a70 hala zehir gibi çalışıyor pocolarda is yokÇok sağolun. 8 aylık telefonun böyle bir sorun vermesi beni çok soğuttu. Satacağım büyük ihtimalle. Çünkü orijinal şarj cihazı kullanıyorum. Gayet de dikkat ederim. Düşme vs de olmadı. Xiaomiyi bilmem ama bence pocolarda kullanılan malzeme kaliteleri iyi değil. Sizin benimkinin dışında bir problemi yoksa büyük ihtimalle aynı yerdendir. Eğer yapabilirseniz twist denen sıkıştırmayı yapın. Pop up kameranın yanındaki kırmızı ışık yanarsa flex kaynaklıdır problem. İnşallah siz de uygun maliyetle çözersiniz.
Yüzde 90 flex. Başka şansınız yok zaten. En uygun fiyatlı parça zaten flex. Deneyin bence1 dk hocam pop up kameranın yanında kırmızı ışık yanıyor benimde o zaman dediğiniz gibi kesin flex kablo değişimi olucak ve poco telefonların kalitesi kesinlikle berbat Samsung marka telefonum vardı önceden a70 hala zehir gibi çalışıyor pocolarda is yok
Evet hocam ben gideyim alayım telefonumu telefoncudan kendim deneyeyim 6 gün oldu hala yapacak olacaksa ben yaptığımda da olur.Yüzde 90 flex. Başka şansınız yok zaten. En uygun fiyatlı parça zaten flex. Deneyin bence