- Adım
- emos
- Cihazım
- note 9 pro
- Konular
- 9
Hocam ne oldu durum nedir denediniz mi?Evet. Bir kısım tecrübem var
Hocam ne oldu durum nedir denediniz mi?Evet. Bir kısım tecrübem var
Hocam kargo ulaşmadı henüzHocam ne oldu durum nedir denediniz mi?
Hocam son durum nedir böyle sürekli soruyorum ama bendede aynı durum var olursa bende sipariş vericem duruma göreHocam kargo ulaşmadı henüz
Hocam dua edin de bundan kaynaklı olsun. Kargo işi uzadı. Bugün teslim edilecek görünüyor. Merak etmeyin aklımda. Size yazacağım burdanHocam son durum nedir böyle sürekli soruyorum ama bendede aynı durum var olursa bende sipariş vericem duruma göre
İnşallah sadece odur hocam bende telefoncuya verdim batarya arıyoruz dedi anlamadım ilk gittiğimde flex kablo demişti ne olacak bekliyorum.Hocam dua edin de bundan kaynaklı olsun. Kargo işi uzadı. Bugün teslim edilecek görünüyor. Merak etmeyin aklımda. Size yazacağım burdan
Evet problem flex kaynaklı. Fakat gelen ürün orijinal değil iade edeceğim. N11 den integra bilişim diye bir mağazaydı. İade edeceğim ürünü. Orijinal bulan olursa yazabilir miİnşallah sadece odur hocam bende telefoncuya verdim batarya arıyoruz dedi anlamadım ilk gittiğimde flex kablo demişti ne olacak bekliyorum.
Denedin mi peki şarj almaya başlamış mıydı ?Evet problem flex kaynaklı. Fakat gelen ürün orijinal değil iade edeceğim. N11 den integra bilişim diye bir mağazaydı. İade edeceğim ürünü. Orijinal bulan olursa yazabilir mi
Denedim tabi. Denemeden nasıl bilebilirim problemin kaynağını. Yüzde 30 lara kadar geldi.Denedin mi peki şarj almaya başlamış mıydı ?
o zaman sorun kesinlikle flex kabloda ben telefonumu gidip alayım kendim takıcam flex kablosunuDenedim tabi. Denemeden nasıl bilebilirim problemin kaynağını. Yüzde 30 lara kadar geldi.
Şu an çözüldü fakat başka bir problemi var mı kullandıkça göreceğizo zaman sorun kesinlikle flex kabloda ben telefonumu gidip alayım kendim takıcam flex kablosunu