Teşekkürler kardeşim arayacağım ben merkezde değilim bi deneyeceğimTürk Telekom müdürlükleri oluyor ilçelerde . Oraya gidip üst seviye görevlilerle konuşabilirsiniz.
Ben mobil değil ama ev internetinde taşıtma yaptıktan sonra sorun yaşamıştım ve ardımdan çağrı merkezi bir çözüm sunamayıp kenara çekilmeye başlayınca İstanbul Pendik Türk Telekom müdürlüğüne gidip üst düzey bir yetkili ile görüşüp sorunumu toplam 10 dakika içerisinde bulup halletmiş idik.
Kovalamazsanız sizi bezdirene kadar işten kaçmaya devam ederler .
Türk Telekom İl Müdürlüğü
Karşıyaka Mahallesi, 60200 Tokat Merkez/Tokat
(0356) 555 10 10
Sim kart olarak anneminkini de denedim kardeşDeniz mahir kardeşim, sim kartımı kaybettim diyerek yeni bir sim kart alsana. bir de öyle dene.
Teşekkürler kardeşim arayacağım ben merkezde değilim bi deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sim kart olarak anneminkini de denedim kardeş
Pocophone türk telekom kullanıcısında ekranda ne yazıyor 4g mi 4g+ mı volte varmı birde hız testi sonuçları nedir paylaşabilen olursa ekranı sevinirim
Eee o bendede yazıyor 4g + niye yazmıyor4G yazıyor
Eee o bendede yazıyor 4g + niye yazmıyor
Hocam ben Vodafone babam ise Turkcell li ve ikimizde de Pocophone F1 var ve ikimizde de 4G yazıyor. Normal olan bu .Eee o bendede yazıyor 4g + niye yazmıyor
arkadaş illa pocoya bir kabahat bulacakHocam ben Vodafone babam ise Turkcell li ve ikimizde de Pocophone F1 var ve ikimizde de 4G yazıyor. Normal olan bu .
Benimki 5 şimdi anladınmı kardeş sorun orda sen 125 diyorsun4G ha 4G+ ne farkeder? samsung varken de 4G yazıyordu. Telekomda 4G+ yazmıyor demek ki.
şimdi netspeed üzerinden hız testi yaptım 125.9 mbps download hızı, 36.8 mbps de upload hızı aldım.