Yardım POCO C65 Yakınlık Sensör Sorunu

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
12
Merhaba,
Genpa yetkili servisine götürdüm telefonu telefonda donanımsal sorun olduğu söylendi ve 0 yanımda telefon verdiler ancak bu verdikleri telefonda da aynı sorun mevcut. Telefon iyi hoş güzel telefon ancak bu telefonlarda kronik bir sorun. Tekrar garantiye verip para iadesi talep edeceğim.
bence bu sorun düzelene kadar bu telefonu talep etmemekte fayda olacağını düşünüyorum.

Serdar01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco c65
Konular
0
Telefon özellikleri harika isde bu sensör olayı olmasaydı

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
12
evet telefon güzeldi ama bu kronik sorun işi bozdu. Ben para iadesi aldım sonra Poco x6 pro aldım şuanda çok memnunum telefondan tavsiye ederim ;)

alieren73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali eren
Cihazım
poco c65
Konular
0
evet telefon güzeldi ama bu kronik sorun işi bozdu. Ben para iadesi aldım sonra Poco x6 pro aldım şuanda çok memnunum telefondan tavsiye ederim ;)
Selam süreç nasıl işledi, nasıl iade aldınız. Sorunu olanlara yardımcı olur bilgilendirmeniz.Teşekkürler.

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
12
İlk telefonda sorun vardı incelediler donanımsal sorun dediler yeni cihaz verdiler 0 kutuda yanımda açtılar cihazı sonra aldım 1 gün kullandım yine aynı sorunu görünce tekrar servise verdim bu sefer para iadesi istedim. Adamlar 2.ci cihazıda incelediler aynı sorunu görünce para iadesi yaptılar.

Üst Alt