Çözüldü POCO C65 Yakınlık Sensör Sorunu

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni aldığım POCO C65 telefonumda kulağımı kulaklığa götürdüğüm esnada ekran kapanıyor ancak daha sonra kendi kendine açılıyor. Telefonda kırılmazda var 2 kere değiştirdim kırılmazı ama yine aynı şekilde ekran kendi kendine açılıyor. Cihazı test modunda sensör testi yaptığımda sıkıntı gözükmüyor gibi yani bunun için bir ayar var mıdır yada neyden kaynaklı olabilir desteğinizi rica ederim. Umarım sorun açıklayıcı olmuştur.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni aldığım POCO C65 telefonumda kulağımı kulaklığa götürdüğüm esnada ekran kapanıyor ancak daha sonra kendi kendine açılıyor. Telefonda kırılmazda var 2 kere değiştirdim kırılmazı ama yine aynı şekilde ekran kendi kendine açılıyor. Cihazı test modunda sensör testi yaptığımda sıkıntı gözükmüyor gibi yani bunun için bir ayar var mıdır yada neyden kaynaklı olabilir desteğinizi rica ederim. Umarım sorun açıklayıcı olmuştur.
Hocam maalesef cihazında sanal yakınlık algılama sensörü var. Yani yazılım ile yapılıyor. Güncelleme ile düzelir belki bu sorun.

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
Yorumun için teşekkür ederim. Peki bu durumu adamlara nasıl iletebiliriz. Yani bu sorun genel bir sorun gibi ama telefon yeni olduğu için bu durumdan haberleri var mı yok mu yada bu sorunla alakalı olarak adamlara ne kadar bilgi gitti nasıl ilerlemek gerekiyor fikrini alabilir miyim ?

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
Bir daha yazılım güncellemesi ne zaman olur ki. cantara abi senin bir fikrin var mıdır acaba ?

sevda akbaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sevda
Cihazım
Poco c 65
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar,
Evet aynı sorun bende de var çok sinir bozucu oluyor bir ay oldu alalı ve aldığım hepsi burada firması ve satıcı ilgilenmedi bence bu poco C 65 telefonlar piyasadan toplanmalı. Nett
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam maalesef cihazında sanal yakınlık algılama sensörü var. Yani yazılım ile yapılıyor. Güncelleme ile düzelir belki bu sorun.
Sadece bu telefonlarda var bu sorun yapamamışlar bu markaya yakışmadı

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
Evet aynı sorun bende de var çok sinir bozucu oluyor bir ay oldu alalı ve aldığım hepsi burada firması ve satıcı ilgilenmedi bence bu poco C 65 telefonlar piyasadan toplanmalı. Nett

Sadece bu telefonlarda var bu sorun yapamamışlar bu markaya yakışmadı
Bizim cihazda da vardı bu sorun.
Redmi Note 10 Pro cihazım. Zamanla daha iyi hale geldi. :)

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
yani bu durumu mail yolu ile firmaya iletsek belki ilgilenebilir diye düşünüyorum :) Bende C65 var gerçekten çok sinir bozucu kaç tane ekran koruyu değiştirdim ondandır diye ama sorun onla alakalı değil. Üst yorumda yazılımsal dedi arkadaş üreticiye bilgi verilse ilgilenebilinir diye düşünüyorum.

badSkull

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Poco x6 Pro
Meslek
Teknoloji
Konular
15
mi teknik destekle görüştüm adamlar bir kaç öneride bulundular ama sonuç aynı. Sundukları öneri;

Yaşadığınız sorun ile ilgili önerilebilecek işlem adımlarını sizin için şu şekilde sıraladım; Cihazınızı tamamen kapalı hale getirdikten sonra yan tarafında bulunan ses yükseltme ve güç (açma/kapama) düğmelerine aynı anda basılı tutarak karşınıza ''Main Menu'' isimli sayfa gelene kadar bekleyiniz. Bu menüde ses tuşlarını kullanarak ''Reboot'' başlığının üzerine gelip, güç tuşuna basarak giriş yapınız ve ardından ''Reboot to System'' başlığını seçiniz.
Bu işlem basit bir “hata ayıklama” işlemidir ve verilerinizi silmez.

İşlemler uzun sürebileceğinden dilerseniz adımları ekran görüntüsü alıp görüşme sonrasında uygulayabilirsiniz.

Ayarlar > Telefon hakkında > Sol taraftaki ''MIUI sürümü'' isimli kutucuk > Güncellemeleri kontrol et adımlarını izleyerek cihazınızı güncel hale getiriniz.
Cihazınız güncel durumda ise, ''Ayarlar > Telefon hakkında > Sol taraftaki ''MIUI sürümü'' isimli kutucuk'' tıklayın ve ardından ''Sağ üstteki 3 nokta > En son paketi indir'' seçeneğine tıklayarak son güncellemeyi tekrar kurunuz.

Doktor35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Zamanında redmi note 9 kullanırken bu sorunu Endonezya romu kurarak çözmüştüm telefon ve mesajlaşma uygulaması değiştiği için telefon uygulamasının ayarlarından komple kapatabiliyordum (telefonu kulağına götürdüğümde ekran kapanmıyordu)

Serdar01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Poco c65
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar,
Kardeşim slm bende 2 gün önce aldım aynı sorun bencede var c65 aldım ne yapacağız🤔

Merhaba Arkadaşlar,
Aynı sorun ile karşı karşıyayim

Üst Alt