- Adım
- ÖmerF Koca
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 34
Hocam hangi rom kullanıyorsunuz. Birde uygulamanın tüm verileri temizle yapın, öyle dener misiniz.beyler google play surekli hata veriyor canimi sikmaya başladı. nedeni nedir bunun.
beyler google play surekli hata veriyor canimi sikmaya başladı. nedeni nedir bunun.
hocam xiaomi.eu kararli kullaniyorum.Hocam hangi rom kullanıyorsunuz. Birde uygulamanın tüm verileri temizle yapın, öyle dener misiniz.
sadece sistem uygulamalarinda olmuyor. onun icin guncelleme kaldirma yok. vainglory yazan oyunda verileri sıfırlayınca bastan kurmak gerekiyor bide.uygulama verilerini sıfırlayıp uygulamanın güncellemelerini de silip restart edebilir misiniz acaba? düzelmesi ümidi ile
hocam oyun hizlandirici acıktı evet. sonradan da düzeldi cunku oyundan çıkmıştım. sağolunGaliba game booster (oyun hızlandırıcı) açık. Eğer açıksa oyunda daha fazla hız alabilmeniz için arka plan servislerini, arka plan veri kullanımını kısıtlıyor. Bu nedenle güncellemiyor.
Önemli değil geçmiş olsun. Biraz düşünseysiniz siz de sorunu bulabilirdiniz.hocam xiaomi.eu kararli kullaniyorum.
[doublepost=1522604831,1522604735][/doublepost]
sadece sistem uygulamalarinda olmuyor. onun icin guncelleme kaldirma yok. vainglory yazan oyunda verileri sıfırlayınca bastan kurmak gerekiyor bide.
[doublepost=1522604983][/doublepost]
hocam oyun hizlandirici acıktı evet. sonradan da düzeldi cunku oyundan çıkmıştım. sağolun
hocam internetimin bosa gittigi durumlarda sakin kalamıyorum kbmayin gereksiz konu actigim icin. hata veren uygulamar en az 1.5GB indirdiÖnemli değil geçmiş olsun. Biraz düşünseysiniz siz de sorunu bulabilirdiniz.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi