Çözüldü Pixel rom kuramıyorum

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Selam dostlar. Her seferinde önce orange foxdan tüm verileri siler ardından 12.0.1 sürüm redmi note 7 firmwaresini kurar ardından pixel rom kurardım ama şimdi MIUI 12 ye geçtikten sonra tekrar pixel Roma geçmiyorum her seferinde 20 dakika beklememe rağmen hep Google yükleme logosunda takılı kalıyor... Lütfen yardım edin sorun ne olabilir acaba?

Çözüm
Buyrun linki hocam bunun ile deneyin ben çok aosp rom kuruyorum genelde pixel hep bu fw ile geçiyorum
altda global 11.01 var
Eyvallah hocam ama sorunu kesin bir şekilde çözüm yolunu buldum
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda kesin çözüm var ayrıca bunun için birkaç farklı yerde detaylı bir şekilde açıklayacağım. Neyseb şu error 7 hatasından kurtulduk da pixel rom hala Google logosunda kalıyor hocam senin bu firmwareyi de deneyeceğim şimdi. Bu arada Uyguladığım ama işe yaramayan adımları yazıyorum buraya.

1: global firmwarey kurdum ardından pixel rom kurdum olmadı.
2: sadece pixel rom kurdum olmadı.
3: pixel rom ve gapps kurdum olmadı
4: firmware ardından pixel rom...

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam belki sonrasında açılacak cihaz neden beklemediniz ki? Bazen ilk açılış 30dk kadar sürebiliyor. farklı FW ile deneyin birde.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Pixel romlar genelde en fazla 10dk sürüyor açılması. Bende o kadar bile sürmüyor. Firmwareyi her seferinde kurmanıza gerek yok yani ben hiçbir zaman bu şekilde yapmadım ve sorunda olmadı. Hangi romda iseniz 4 wipe yapın ve romu yükleyin. Olmazsa twrp üzerinden aynı işlemleri yapın veya orange foxu güncelleyin. Pc den stock romu kurun mi flash ile sonra 4 wipe yapın pixel romu yükleyin. Logoda kalırsa format data yapın.

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam belki sonrasında açılacak cihaz neden beklemediniz ki? Bazen ilk açılış 30dk kadar sürebiliyor. farklı FW ile deneyin birde.
Hocam valla 15 dkdan sonra hiç açıldığını görmedim. Şu an miui 12 var 3 dk sürdü max. Farklı bir cusyom rom İse Max 15 dk surer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pixel romlar genelde en fazla 10dk sürüyor açılması. Bende o kadar bile sürmüyor. Firmwareyi her seferinde kurmanıza gerek yok yani ben hiçbir zaman bu şekilde yapmadım ve sorunda olmadı. Hangi romda iseniz 4 wipe yapın ve romu yükleyin. Olmazsa twrp üzerinden aynı işlemleri yapın veya orange foxu güncelleyin. Pc den stock romu kurun mi flash ile sonra 4 wipe yapın pixel romu yükleyin. Logoda kalırsa format data yapın.
Aynen hocam haklısın firmware konusunda. Eğer custom romdan farklı Roma geçersek gerekli olmuyor ama şu an miui da olduğum için firmware gerekiyor diye biliyorum. Bir de pc işi benim için çok zor şu an evde pc yok. Orangrfox güncellemeyi deneyeceğim inşallah olur ama şimdi yeni bir hata vermeye başladı o da ERROR 07 ne illet bir şey yae şimdi diğer romları da kuramıyorum...

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam valla 15 dkdan sonra hiç açıldığını görmedim. Şu an miui 12 var 3 dk sürdü max. Farklı bir cusyom rom İse Max 15 dk surer.

Aynen hocam haklısın firmware konusunda. Eğer custom romdan farklı Roma geçersek gerekli olmuyor ama şu an miui da olduğum için firmware gerekiyor diye biliyorum. Bir de pc işi benim için çok zor şu an evde pc yok. Orangrfox güncellemeyi deneyeceğim inşallah olur ama şimdi yeni bir hata vermeye başladı o da ERROR 07 ne illet bir şey yae şimdi diğer romları da kuramıyorum...

Hocam pc olmadan bu tarz işlere girmek riskli oluyor. Bazı durumlarda illa mi flash ile stock rom kurmamız gerekebiliyor. Benim başıma birkaç defa geldi evde pc olmasa boşuna ona buna para verecektim. Twrp img dosyasını indirin orange foxtan img dosyasını seçip yükleyin daha sonra recovery dosyası olarak indirdiğiniz global kararlıyı kurabilirsiniz ama bu şekilde kurduğunuzda sanırım bölge değiştirilmiyormuş bence pek önemli birşey değil ama ben genede sizi uyarayım. Global stabil rom açılmazsa eu rom veya benim özellikle çok beğendiğim oneos romu kurun.

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam pc olmadan bu tarz işlere girmek riskli oluyor. Bazı durumlarda illa mi flash ile stock rom kurmamız gerekebiliyor. Benim başıma birkaç defa geldi evde pc olmasa boşuna ona buna para verecektim. Twrp img dosyasını indirin orange foxtan img dosyasını seçip yükleyin daha sonra recovery dosyası olarak indirdiğiniz global kararlıyı kurabilirsiniz ama bu şekilde kurduğunuzda sanırım bölge değiştirilmiyormuş bence pek önemli birşey değil ama ben genede sizi uyarayım. Global stabil rom açılmazsa eu rom veya benim özellikle çok beğendiğim oneos romu kurun.
Valla hocam olmuyor yaw. Twrp yükleyip denedim olmadı yine aynı error 07 hatası veriyor. Ne illet birşey oldu bu böyle hepsi de eu firmware kurduğum için oldu ondan sonra Hong global ve ya Çin firmware kursam bile bir daha düzelmedi.

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Valla hocam olmuyor yaw. Twrp yükleyip denedim olmadı yine aynı error 07 hatası veriyor. Ne illet birşey oldu bu böyle hepsi de eu firmware kurduğum için oldu ondan sonra Hong global ve ya Çin firmware kursam bile bir daha düzelmedi.
Telefondan notepad ++ benzeri bir uygulama yükleyip assest kısmını sildim ve yeni bir zip oluşturdum ama bu sefer de error 6 hatası vermeye başladı nedir bu lanetli şey böyle? Kimse cevabı bilmiyor mu acaba?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Bu Şekilde Deneyin 11.01 Android 10 Sürüm Global FW İndirin Orange Fox Recovery Kurun
İlk Önce Format Data (yes) Yapın ve Reboot Recovery Yapın
Tekrar Wipe Advanced Wipe Dalvik Cache System Vendor Data İnternal Storage işaretleyip Wipelayın
FW Flaşlayın Ardından Romu Kurun Direk Eğer Herhangi Bir hata alırsanız Reboot Recovery yaparak Romu Tekrar Kurun.
Rom Kurulduktan Sonra Format Data Yapın ve Magisk Kurun ve Reboot System Yapın. Güle Güle Kullanın

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68

Düşük sürümleri indirip deneyin hocam. Ben taa miui 8.5 indirip yüklediğimi biliyorum. (sorunu tam hatırlamıyorum)

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Bu Şekilde Deneyin 11.01 Android 10 Sürüm Global FW İndirin Orange Fox Recovery Kurun
İlk Önce Format Data (yes) Yapın ve Reboot Recovery Yapın
Tekrar Wipe Advanced Wipe Dalvik Cache System Vendor Data İnternal Storage işaretleyip Wipelayın
FW Flaşlayın Ardından Romu Kurun Direk Eğer Herhangi Bir hata alırsanız Reboot Recovery yaparak Romu Tekrar Kurun.
Rom Kurulduktan Sonra Format Data Yapın ve Magisk Kurun ve Reboot System Yapın. Güle Güle Kullanın
Hocam 11.01 resmi note 7 firmware bulamadım o yüzden kurmadigim India ve weekly firmware kuracağım. Eğer 11.011 redmi note 7 lavender de bulursan link atar mısın?

Hocam 11.01 resmi note 7 firmware bulamadım o yüzden kurmadigim India ve weekly firmware kuracağım. Eğer 11.011 redmi note 7 lavender de bulursan link atar mısın?
Dostlar ben geldim. Maalesef yöntemler işe yaramadı. Önce orangefoxtan art/dalvik/cache/data/internal vs. Hepsini sildim yani sonra da India fw kurdum yine error verdi aynı işlemi weekly de denedim yine error verdi. Cidden bu sorunun hiç bir cevabı yok mu acaba? Şüpheye düşürdü beni... Tabi sadece bilgisayarsiz yöntemler için söylüyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-19-19-31-48-052_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-11-19-19-31-48-052_com.android.chrome.jpg
    414,5 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt