Çözüldü Pixel rom kuramıyorum

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Selam dostlar. Her seferinde önce orange foxdan tüm verileri siler ardından 12.0.1 sürüm redmi note 7 firmwaresini kurar ardından pixel rom kurardım ama şimdi MIUI 12 ye geçtikten sonra tekrar pixel Roma geçmiyorum her seferinde 20 dakika beklememe rağmen hep Google yükleme logosunda takılı kalıyor... Lütfen yardım edin sorun ne olabilir acaba?

Çözüm
Buyrun linki hocam bunun ile deneyin ben çok aosp rom kuruyorum genelde pixel hep bu fw ile geçiyorum
altda global 11.01 var
Eyvallah hocam ama sorunu kesin bir şekilde çözüm yolunu buldum
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videoda kesin çözüm var ayrıca bunun için birkaç farklı yerde detaylı bir şekilde açıklayacağım. Neyseb şu error 7 hatasından kurtulduk da pixel rom hala Google logosunda kalıyor hocam senin bu firmwareyi de deneyeceğim şimdi. Bu arada Uyguladığım ama işe yaramayan adımları yazıyorum buraya.

1: global firmwarey kurdum ardından pixel rom kurdum olmadı.
2: sadece pixel rom kurdum olmadı.
3: pixel rom ve gapps kurdum olmadı
4: firmware ardından pixel rom...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Hocam 11.01 resmi note 7 firmware bulamadım o yüzden kurmadigim India ve weekly firmware kuracağım. Eğer 11.011 redmi note 7 lavender de bulursan link atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar ben geldim. Maalesef yöntemler işe yaramadı. Önce orangefoxtan art/dalvik/cache/data/internal vs. Hepsini sildim yani sonra da India fw kurdum yine error verdi aynı işlemi weekly de denedim yine error verdi. Cidden bu sorunun hiç bir cevabı yok mu acaba? Şüpheye düşürdü beni... Tabi sadece bilgisayarsiz yöntemler için söylüyorum.
Buyrun linki hocam bunun ile deneyin ben çok aosp rom kuruyorum genelde pixel hep bu fw ile geçiyorum
altda global 11.01 var

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
altda global 11.01 var
bu videoda kesin çözüm var ayrıca bunun için birkaç farklı yerde detaylı bir şekilde açıklayacağım. Neyseb şu error 7 hatasından kurtulduk da pixel rom hala Google logosunda kalıyor hocam senin bu firmwareyi de deneyeceğim şimdi. Bu arada Uyguladığım ama işe yaramayan adımları yazıyorum buraya.

4: firmware ardından pixel rom onun ardından gapps kurdum yine olmadı.
5: firmware kurdum ardından wipe cache yaptım. Firmwareden sonra da pixel rom kurdum yine wipe cache yaptım ve telefonu açtım ama yine logods takılı kaldı.

Oyla: Çözüm

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28

4: firmware ardından pixel rom onun ardından gapps kurdum yine olmadı.
5: firmware kurdum ardından wipe cache yaptım. Firmwareden sonra da pixel rom kurdum yine wipe cache yaptım ve telefonu açtım ama yine logods takılı kaldı.
Evet ben geldim. Hocam 11.01 firmware de işe yaramadı. Dediğin herşeyi yaptım ama anlattıkların sanırım twrp üzerinden yapılan işlemler. Orrangefixda format data diye direkt bir seçim yok ve ya evet yazıp onay vermek gibi tarzda da bir şeyi yok. O yüzden ilk önce format attım sdcard hariç tüm wipelara sonra reboot recoverh yaptım bu sefer verdiğin fwyi kurdum ardından pixel rom kurdum ama yine olmadı... Bakalım sorunun cevabı acaba ne kadar zaman sonra bulunacak... Bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Selam dostlar. Bunları pixel rom üzerinden yazıyorum ve söyleyebileceğim tek bir şey var o da... Pixel seni çok özledim bir daha seni bırakmayacağım Neyse şaka bi yana nasıl çözüm bende bilmiyorum. Bir sürü şey denedim 10 farklı firmware, rom, recovery falan derken oldu cidden çok üzgünüm ama gerçekten nasıl oldu bilmiyorum normalde yukenmeyen error7 veren romlar8 kurabilmeyr başladım nasıl oldu bilmiyorum format data vs. Alakası yok bence çünkü 50 format data vs yapmıştım olmamıştı neyse artık oldu. Yapamayan arkadaşlar için de şunu söyleyeyim uğraşın bir şekilde.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Selam dostlar. Bunları pixel rom üzerinden yazıyorum ve söyleyebileceğim tek bir şey var o da... Pixel seni çok özledim bir daha seni bırakmayacağım Neyse şaka bi yana nasıl çözüm bende bilmiyorum. Bir sürü şey denedim 10 farklı firmware, rom, recovery falan derken oldu cidden çok üzgünüm ama gerçekten nasıl oldu bilmiyorum normalde yukenmeyen error7 veren romlar8 kurabilmeyr başladım nasıl oldu bilmiyorum format data vs. Alakası yok bence çünkü 50 format data vs yapmıştım olmamıştı neyse artık oldu. Yapamayan arkadaşlar için de şunu söyleyeyim uğraşın bir şekilde.
Orange foxta da format data yes var ama farklı yerde manage partion diye bir bölümde neyse Geçmiş olsun

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Siz TWRP geçin en iyisi. :D

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Siz TWRP geçin en iyisi. :D
Hocam twrp devri artık benim için bitmiştir. Her seferinde başıma dert açıyor namussuz :D . Ya encyrpt oluyor mecburen format data yapıyoruz ya da bir anda varken bir anda yok oluyor tamamen gidiyor. Ama Orangefox öyle mi en zor anımda bile yanımda. Kalbimde sadece pixel rom ve orangefoxa yer var :D

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bende
Hocam twrp devri artık benim için bitmiştir. Her seferinde başıma dert açıyor namussuz :D . Ya encyrpt oluyor mecburen format data yapıyoruz ya da bir anda varken bir anda yok oluyor tamamen gidiyor. Ama Orangefox öyle mi en zor anımda bile yanımda. Kalbimde sadece pixel rom ve orangefoxa yer var :D
Ben hala sevmiyorum ısınamadım, fakat şuanda mecburen kullanıyoruz Android 11 de şifreleniyor yoksa.

Oyla:
Üst Alt