Rom Pixel Experince - Android Pie 9.0[Mi-6][Official][AOSP]

mami1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Bu arada romu kuramayanlar twrp den kaynaklıdır.En güncel twrpyi yüklemeleri gerek.Bunun için de fastboot yöntemi ile değil yine twrp arayüzünden kurmaları gerek.indirdiğiniz img. Uzantısını twrp üzerine gelip install image diyerek yükleyeceksiniz karşınıza recovery butonu çıkıyor onu tıklayıp tekrardan reboot recovery diyerek .zip uzantılı önce driverları flash kayıp ardından da yine .zip uzantılı pixel romunu flashlayacaksınız.Romu kurma talimatı veren arkadaş en güncel twrpyi kurmalısınız diyor da nasıl kurulacağını anlatmamış.Ben sürekli fastboot dan kuruyorum kuruyorum olmuyordu meğersem kuramıyormuşum.En günceli şuan için 3.2.3.1 ancak 3.2.3.0 olarak açılıyordu hep.Sonradan araştırdım yukarda anlattığım gibi yapmalısınız.

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9

ffurkanciftci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
0
Ben bu romu demin kurdum. Eu betadan geçtim hoşuma gitti güzele benziyor fakat bir kaç sorum olacak.
1.ana ekrandaki google arama kaldırılıyor mu?
2.orjinal 6x kamerasını kullanamıyor muyuz?
3.yüklerken twrp den wipe- adv wipe girdikten sonra 4-5 tanesine tik koydum doğru mu yapmışım? Bi videoda görmüştüm bu romu yüklemeden önce öyle yapıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıyette bu sürümdeki gcam ön kamera 5 mpix arka 12 mpix olarak görüyor yok mu çözümü ?

Son düzenleme:

_bodrum_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
note 2
Konular
2
Ben bu romu demin kurdum. Eu betadan geçtim hoşuma gitti güzele benziyor fakat bir kaç sorum olacak.
1.ana ekrandaki google arama kaldırılıyor mu?
2.orjinal 6x kamerasını kullanamıyor muyuz?
3.yüklerken twrp den wipe- adv wipe girdikten sonra 4-5 tanesine tik koydum doğru mu yapmışım? Bi videoda görmüştüm bu romu yüklemeden önce öyle yapıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıyette bu sürümdeki gcam ön kamera 5 mpix arka 12 mpix olarak görüyor yok mu çözümü ?
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

ismailopos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ismail demir
Cihazım
mi 6
Konular
1
Aynı yapımcı burada neden erken veriyor tam bilmiyorum ama beta gibi sanki

sarptroloji

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
SARP
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Substratum ve swift black deneyen var mı çalısıyor mu ?

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Bu romu hala kullanan varmi acaba? Su anda hangi versionu kullaniyor? Hatalar varmi? Miui tabanli degilde sadece google tabanli bir roma gecmek istoyorum. Ondan soruyorum... Birde miui romlarda arama geldiginde hangi sirketlerin ismide gozukuyordu bu romda o yoktu. Onu eklemenin bir yolu varmi?

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Bu romu hala kullanan varmi acaba? Au anda hangi versionu kullaniyor. Miui tabanli degilde sadece google tabanli bir roma gecmek istoyorum. Ondan soruyorum... Birde miui romlarda arama geldiginde hangi sirketlerin ismide gozukuyordu bu romda o yoktu. Onu eklemenin bir yolu varmi?

Ben kullanıyorum 1 haftadır.

Üst Alt