Teşekkürler hocam, zahmet etmişsiniz. Romu değiştirmeden önce sormuştum. Yakın zamanda eu betaya geçtim ama bu akşam indiririm N OS'u ve bir ara mutlaka denerim. Tekrar teşekkürler.
Teşekkürler hocam, zahmet etmişsiniz. Romu değiştirmeden önce sormuştum. Yakın zamanda eu betaya geçtim ama bu akşam indiririm N OS'u ve bir ara mutlaka denerim. Tekrar teşekkürler.
Hocam önce format data yap. Sonra twrp yeniden başlat. Ardından advanced wipe girip sistem, veri, dalvik arr, cache seçeneklerini sil. Sonra telefona dosyaları atıp, sırasıyla fw, rom, gapps olarak yükle.
Arkadaşlar romu yükledim. Benim çok hoşuma gitti. İki tane sorum olacak bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim. 1- ekranın altındaki sanal tuşlardan sağdaki geri, soldaki de son uygulamalar olarak ayarlı. Bunların yerini değiştiremiyorum. Pixel experience 8'de vardı diye hatırlıyorum. 2- ekran kilidi için Lock isimli bir uygulama yükledim. Sorunsuz olarak ekranı kapatıyor fakat bu uygulamayla ekranı kapattıysam eğer parmak iziyle açamıyorum. Güç tuşuyla ekranı kapattıysam açabiliyorum. Bunların çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
GApps Pico veya nano olursa herhangi bir sıkıntı Olmaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar nitrogen os konusu kilitlenmiş xda da. Pixel experience 1 Eylül build ini de tavsiye ederim. Kerneli güncellenmiş developerlar, sağlam bir performans ve bataryaya sahip PE şuan.
GApps Pico veya nano olursa herhangi bir sıkıntı Olmaz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar nitrogen os konusu kilitlenmiş xda da. Pixel experience 1 Eylül build ini de tavsiye ederim. Kerneli güncellenmiş developerlar, sağlam bir performans ve bataryaya sahip PE şuan.