Soru Pixel Experience Sarj Sorunu

wolver123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adın
Cihazım
M
Konular
18
Arkadaşlar az once pixel experience rom yükledim görünüş olarak çok hoşuma gittim miui 9 global stable kullanıyordum bundan once menü geçişlerdeki performans yüz okuma parmak okuyucu hızı vs çok hoşuma gitti fakat şarj çok hızlı gidiyor buna benzer az sarj harcayan facelock vs hızlı calısan rom varmıdır ? malum okulda kullanıyorum sarjımın 10-12 saat gitmesi gerekiyor veya mod vs varmıdır bataryayı daha performanslı kullanmak için rom tavsiyelerinizi bekliyorum

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Arkadaşlar az once pixel experience rom yükledim görünüş olarak çok hoşuma gittim miui 9 global stable kullanıyordum bundan once menü geçişlerdeki performans yüz okuma parmak okuyucu hızı vs çok hoşuma gitti fakat şarj çok hızlı gidiyor buna benzer az sarj harcayan facelock vs hızlı calısan rom varmıdır ? malum okulda kullanıyorum sarjımın 10-12 saat gitmesi gerekiyor veya mod vs varmıdır bataryayı daha performanslı kullanmak için rom tavsiyelerinizi bekliyorum
hocam pixel rom da da yüz tanıma var mı varsa miui de ki gibi stabil çalışıyor mu

Oyla:

wolver123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adın
Cihazım
M
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
ekran resmi atma şansın var mı hocam ben baya yüklemeyi düşünüyorum ama hep temiz kurulum ile rom yüklediğim için beğenmezsem çok derdi olucak nasıl görünüş olarak extra ne gibi özellikler var bide
[doublepost=1518712729,1518712624][/doublepost]
miui global stable de varmıydı yüz tanıma ? ben farketmemiştim , evet pixelde gayet hızlı çalışıyor
global de yok bende şuan epic var hocam

Oyla:

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
MIUI arayüzü başka bi custom rom'a neden tercih ederiz hız-performans ya da pil
Şarjın orantılı boşalması stok romda olduğu kadar custom romların hangilerinde stok rom'a yakındır
Deniliyor ki pilde stok daha iyi
fakat iş yazılıma geldiğine göre custom ne kadar geride stoktan ??
ortalaama customlar 500 mb iken stok 1.3 civarında
bu aradaki fark bize ne ifade ediyor ...
Saf android gibi bizlere temiz rom stok kadar pili iyi bi custom ne öneririsiniz ???
şimdiden teşekkürler ...
CUSTOM tarafında ANDROID 6-7-8 hangisi tercih edilmeli ...

Oyla:

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Pil konusunda hangi romu kullanırsanız kullanın greenfy uygulamasını telefonunuza kurunuz. Root yetkisi verip arka planda çalışan uygulamalari uyutursaniz gozle görülur bir fark oluşacaktır.

Oyla:

wolver123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adın
Cihazım
M
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil konusunda hangi romu kullanırsanız kullanın greenfy uygulamasını telefonunuza kurunuz. Root yetkisi verip arka planda çalışan uygulamalari uyutursaniz gozle görülur bir fark oluşacaktır.
Hocam bildirim gelmeme gibi vs sorun oluyormu greenify calıstığında ? bazı uygulamalarda oluyorda

Oyla:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Hocam yüz tanıma smart lock içinde mevcut gayette iyi çalışıyor.
evet bugün bende pixel romu kurdum baya da memnun kaldım yalnız dediğiniz gibi şarj biraz problem buna bi çözüm buldunuz mu

Oyla:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
evet bugün bende pixel romu kurdum baya da memnun kaldım yalnız dediğiniz gibi şarj biraz problem buna bi çözüm buldunuz mu
Hocam bir çok rom deneyimledim.Şarj durumu bana göre hepsinde aynı.Pekte takmıyorum önemli olan romun akıcılığı maalesef miui romlar bu konuda sıkıntılı.

Oyla:
Üst Alt