Soru Pixel Experience Sarj Sorunu

wolver123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adın
Cihazım
M
Konular
18
Arkadaşlar az once pixel experience rom yükledim görünüş olarak çok hoşuma gittim miui 9 global stable kullanıyordum bundan once menü geçişlerdeki performans yüz okuma parmak okuyucu hızı vs çok hoşuma gitti fakat şarj çok hızlı gidiyor buna benzer az sarj harcayan facelock vs hızlı calısan rom varmıdır ? malum okulda kullanıyorum sarjımın 10-12 saat gitmesi gerekiyor veya mod vs varmıdır bataryayı daha performanslı kullanmak için rom tavsiyelerinizi bekliyorum

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Hocam bir çok rom deneyimledim.Şarj durumu bana göre hepsinde aynı.Pekte takmıyorum önemli olan romun akıcılığı maalesef miui romlar bu konuda sıkıntılı.
akıcılık beni de cezbetti hocam xda da konuyu biraz inceleyince bi kaç kişi priima kerneli önermiş yükledim az önce bakalım fark olucak mı

Oyla:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
akıcılık beni de cezbetti hocam xda da konuyu biraz inceleyince bi kaç kişi priima kerneli önermiş yükledim az önce bakalım fark olucak mı
Hocam prima kerneli lineage os da denemiştim bir fark göremedim açıkcası.Tavsiyem eğer magisk kullanıyorsan Enable doze for GMS magisk modülü kurman google play hizmetlerini dizginliyor en azından.

Oyla:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
Hocam prima kerneli lineage os da denemiştim bir fark göremedim açıkcası.Tavsiyem eğer magisk kullanıyorsan Enable doze for GMS magisk modülü kurman google play hizmetlerini dizginliyor en azından.
greenif ile birlikte onu da kurdum ama pil gerçekten zayıf ama rom çok akıcı ve miui ye göre akıllı happy~~ o yüzden çaresine bakmaktan başka çare yok

Oyla:
Üst Alt