Rom Pixel Experience/PLUS - Official BETA | Android 11 Redmi Note 7 04.02.2021

isooo.s

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Red mi not7
Konular
13
Hocam bu romda Netflix full HD çalışmıyor sebebi widevine l3 olarak gözüküyor orjinal Roma dönüp baktım l1 full HD oluyor bunun bi çözümü varmı acaba
Bende böyle gözüküyor hocam . Sanırım audiowizard kurmuştum magiskten o yüzden sizde kurun 😅😅

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211017-172010_Netflix.png
    Screenshot_20211017-172010_Netflix.png
    87,5 KB · Görüntüleme: 32

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Bende böyle gözüküyor hocam . Sanırım audiowizard kurmuştum magiskten o yüzden sizde kurun 😅😅
global miui ye döndüm şarj performansı tatmin etti beni pixel rom şarjı çok yiyor sanki anlamadım orjinal romda çok memnunum şuan geçme sebebim magisk kurunca açılmıyor cihaz anlamsız bir şekilde daha öncede denedim yine aynıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef yok hocam. Geliştirici kendisi yaparsa düzelir
sırf dizileri hd izlemek için miui ye döndüm şarj performansı daha iyi geldi bana hocam ve magisk kurduğumda telefon açılmıyordu pixelde kurdum modüllerle L1 yaparım belki dedim telefon açılmadı daha önce pixel romu ilk kurduğumda yine aynı olmuştu magisk kurulmuyor bu romda

isooo.s

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Red mi not7
Konular
13
global miui ye döndüm şarj performansı tatmin etti beni pixel rom şarjı çok yiyor sanki anlamadım orjinal romda çok memnunum şuan geçme sebebim magisk kurunca açılmıyor cihaz anlamsız bir şekilde daha öncede denedim yine aynıydı

sırf dizileri hd izlemek için miui ye döndüm şarj performansı daha iyi geldi bana hocam ve magisk kurduğumda telefon açılmıyordu pixelde kurdum modüllerle L1 yaparım belki dedim telefon açılmadı daha önce pixel romu ilk kurduğumda yine aynı olmuştu magisk kurulmuyor bu romda
İlginç bende çalışıyor

Temmuzdan beri kullanıyorum telefon yağ gibi akıyor şarj bi tık fazla gidiyor. Magisk modülleri ile dahada güzel bir kullanım sağladım. Memnunum romdan

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211017-173913_Mi_Settings.png
    Screenshot_20211017-173913_Mi_Settings.png
    215,5 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20211017-173904_Mi_Settings.png
    Screenshot_20211017-173904_Mi_Settings.png
    192,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20211017-173850_Mi_Settings.png
    Screenshot_20211017-173850_Mi_Settings.png
    139,6 KB · Görüntüleme: 30

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
İlginç bende çalışıyor

Temmuzdan beri kullanıyorum telefon yağ gibi akıyor şarj bi tık fazla gidiyor. Magisk modülleri ile dahada güzel bir kullanım sağladım. Memnunum romdan
cidden hocam orjinal roma dönün şarj farkı çok uçuk yani ben miumi tabanlı rom kurcam sanırım artık pixel cok iyi performansı ama ısınma ve sarj problemi var

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Pansophy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
0
Arkadaşlar RN7 için ROM geliştirmesi durdu mu acaba. İndirme sitesinde "Discontiuned" yazıyor artık. Ekim ayı güncellemesi de gelmemiş.:?

celilhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
celilhan
Cihazım
redmi note7
Konular
19
Arkadaşlar RN7 için ROM geliştirmesi durdu mu acaba. İndirme sitesinde "Discontiuned" yazıyor artık. Ekim ayı güncellemesi de gelmemiş.:?
maalesef öyle oldu eski sürümlere de ulaşılamıyor ):

ahmet746

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mia1
Konular
0

Merhaba
bende global miui ye geçmek istiyorum şuan android 11 var miui yükleyince android 10 olacak herhangi bir sıkıntı oluyor mu nasıl yapabilirim

Üst Alt