Rom Pixel experience android 10 hatasız

Kozalakbiti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
EvoX ya da pixel in altında ki mesajlara bak son 3 4 sayfaya göz gezdir bir yerlerde açıklamıştım.
Tamamdir kardeşim. Harika oldu suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü ve çektiğiniz fotoğrafları paylaşma şansınız var mı
Dostum selamlar

Kamerayı guncelledim magisk üzerinden stock kamera yükledim şuan geç gördüm yazdigini

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Depolama kısmına girin ve mtp yi etkinleştirin. Depolama bölümünde sağ alt tarafta bulunuyor.
hocam mtp yi nasıl etkinleştireceğim depolama kısmı bölümünü anlayamadım ? . pb recovery arayüzünde kaldım. bilgisayar telefonu görüyor ama aygıt olarak görüyor. dosya gönderemiyorum.

Kozalakbiti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
hocam mtp yi nasıl etkinleştireceğim depolama kısmı bölümünü anlayamadım ? . pb recovery arayüzünde kaldım. bilgisayar telefonu görüyor ama aygıt olarak görüyor. dosya gönderemiyorum.

Dostum selam

Mount kismina girdiginde sağ altta enable Mtp yazar ona tıklayıp yeniden recovery modda baslat

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Dostum selam

Mount kismina girdiginde sağ altta enable Mtp yazar ona tıklayıp yeniden recovery modda baslat
Teşekkürler hocam.

Bankacılık uygulamalarında güvenlik sıkıntısı olmaz inşallah root erişimi olduğu için uyarı veriyor bank. uygulamaları. Bir de uygulama simgelerinin üstündeki bildirimleri 1- 2 şeklinde sayıya çevirebilir miyiz. Eu rom kullanıyordum ondaki gibi.

Son düzenleme:

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Teşekkürler hocam.

Bankacılık uygulamalarında güvenlik sıkıntısı olmaz inşallah root erişimi olduğu için uyarı veriyor bank. uygulamaları. Bir de uygulama simgelerinin üstündeki bildirimleri 1- 2 şeklinde sayıya çevirebilir miyiz. Eu rom kullanıyordum ondaki gibi.
Yaklaşık 8 senedir telefonlarımı bu şekilde kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer bildirim sayılarını görmek istiyorsanız launcher ı değiştirmeniz gerekir çünkü şuan kullandığınız pixel launcher da o özellik yok. Lawnchair i kullanmanızı tavsiye ederim. Fakat lawnchair i kurdugunuzda animasyonlar kaybolacak. Animasyonları tekrar kullanabilmeniz için magiskten quickswitch modülünü kurup lawnchair i seçmeniz gerekir.

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Yaklaşık 8 senedir telefonlarımı bu şekilde kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Eğer bildirim sayılarını görmek istiyorsanız launcher ı değiştirmeniz gerekir çünkü şuan kullandığınız pixel launcher da o özellik yok. Lawnchair i kullanmanızı tavsiye ederim. Fakat lawnchair i kurdugunuzda animasyonlar kaybolacak. Animasyonları tekrar kullanabilmeniz için magiskten quickswitch modülünü kurup lawnchair i seçmeniz gerekir.
Sağ olun hocam . APK yüklemeyi nasıl yapicaz bu rom desteklemiyor. İndirdim APK dosyalarımı ama kur diyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Sağ olun hocam . APK yüklemeyi nasıl yapicaz bu rom desteklemiyor. İndirdim APK dosyalarımı ama kur diyemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hangi uygulama ile kuruyorsanız (büyük ihtimalle ya internet tarayıcınız ya da dosya yöneticinizdir) ayarlardan tüm uygulamalara girip; bu uygulama ile yüklemeye izin ver demeniz gerekiyor ancak o şekilde kurar.

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Hangi uygulama ile kuruyorsanız (büyük ihtimalle ya internet tarayıcınız ya da dosya yöneticinizdir) ayarlardan tüm uygulamalara girip; bu uygulama ile yüklemeye izin ver demeniz gerekiyor ancak o şekilde kurar.
Evet hocam dediğiniz gibi dosya yöneticisinden kaynaklı yükleyemiyormusum. Uzun süre eu stabil kullandım . O romda her şey hazır olduğu için biraz yabancılık çekiyorum bu romda.

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Evet hocam dediğiniz gibi dosya yöneticisinden kaynaklı yükleyemiyormusum. Uzun süre eu stabil kullandım . O romda her şey hazır olduğu için biraz yabancılık çekiyorum bu romda.
Google ın yapmış olduğu bir şey. Zaten yakında google, play dısından uygulama yüklemeyi tamamen kaldıracakmış, güvenlikten dolayı.

fvzcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fvz
Cihazım
Mi 8 se
Konular
0
Wifi sinyal kopması yaşayan var mı? Birkaç defa oldu sorun neden kaynaklı olabilir? Sinyal gittiğinde modeme baktım internet vardı. Romu tekrardan kursam temiz bir şekilde yararı olur mu ki?

Üst Alt