- Adım
- Veli
- Cihazım
- Mi8se
- Konular
- 6
Modem dosyasını flaşladınmıyardıma ihtiyacım var 13 plus kurdum imei gözüküyor ama servis yok sebebi nedir
Modem dosyasını flaşladınmıyardıma ihtiyacım var 13 plus kurdum imei gözüküyor ama servis yok sebebi nedir
Modem dosyası kuracaksın.yardıma ihtiyacım var 13 plus kurdum imei gözüküyor ama servis yok sebebi nedir
pixel twprde format data wipeleri yapın sonra miui rom uyumlu twrp flashlayıp tekrar aynılarını yapıp reboot recovery diyip romu atın.abiler bi türlü miui roma dönemedim yardımcı olabilir miyiz
Hocam evdeyken twrp atmayı deniyorum mesela atmıyor twrpyi tekrar cihaz fastboota dönüyordu 2019 un twrpsi idi acaba başka twrp mi denemem lazım ?pixel twprde format data wipeleri yapın sonra miui rom uyumlu twrp flashlayıp tekrar aynılarını yapıp reboot recovery diyip romu atın.
Hocam sıra sıra twrpleri deneyin.elbet biri olacaktır.Hocam evdeyken twrp atmayı deniyorum mesela atmıyor twrpyi tekrar cihaz fastboota dönüyordu 2019 un twrpsi idi acaba başka twrp mi denemem lazım ?
evet, anlamsız bir kasma var anlamadım.Pixel 13 romu bir müddet kullandiktan sonra arayuzde kasmalar oluyor ozeliklle launcherde uygulamalari kullanirken sorun yok
Resmi siteye giridim şöyle bir şey yazıyordu;evet, anlamsız bir kasma var anlamadım.
Ben telefon değiştimResmi siteye giridim şöyle bir şey yazıyordu;
' Pixel Launcher'ın neden olduğu sabit pil tüketimi ve gecikme artışı (Android System Intelligence'ın önceki güncellemelerini kaldırmanız veya sorun devam ederse temiz bir flaş yapmanız gerekir) '
anlamadım bende şöyle yaptım romu sıfırdan yükledim google play güncellemeleri oto güncellemeyi kapattım uygulamaları güncellemesin diye. şimdilik sıkıtı yok