evox'in geliştiricisi bıraktı, 4.6'yı yeni geliştirici çıkardı, sonrakileri de o çıkaracak artık. o yüzden evo'ya geçiş yapasım gelmedi pek.Son sürüm sıkıntılı eco 4.5 denemenizi öneririm
Valla hocam Evo 4.5 teyim belki sizin aklınızı çelebilir.Şarjı çıkarmadan istatistikler sıfırlanmasın diye ss aldım .Oyun hariç her uygulamayı kullandım %2 ye kadarevox'in geliştiricisi bıraktı, 4.6'yı yeni geliştirici çıkardı, sonrakileri de o çıkaracak artık. o yüzden evo'ya geçiş yapasım gelmedi pek.
Hocam atıp durmayın şu ekran görüntüsünü, indirip indirip siliyorumValla hocam Evo 4.5 teyim belki sizin aklınızı çelebilir.Şarjı çıkarmadan istatistikler sıfırlanmasın diye ss aldım .Oyun hariç her uygulamayı kullandım %2 ye kadarResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bu rom nikotin gibi.Karıştı mı kana kur beni diye kaşındırıyorHocam atıp durmayın şu ekran görüntüsünü, indirip indirip siliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke nikotin çözüm olsaydı o zaman benim için kolaydı ama işe yaramıyor Neyse Maşallah diyelim nazar değmesin romunuzaHocam bu rom nikotin gibi.Karıştı mı kana kur beni diye kaşındırıyor