paranoid de reloaded de quicksilver kullanıyorlar. ama paranoidi q5 gelmeden yüklemeyin pil ömrü biraz zayıf.şuanda havocu deniyorum paranoidde akla yatıyor ama niyeyse LOS gibi custom kernel kullanmıyorlar mesela quiksilver kerneli stok kernelden daha iyi çalışıyor gördüğüm kadarıyla quiksilver kullansalar hiç düşünmeden paranoide geçerim özelleştirme çok önemli değil benim için. reloaded os'ada bakacağım.
ilginç xda'da hangi paranoid konusunu okusam kırmızı yazıyla "custom kernels not supported" yazıyor, söylediğiniz iyi oldu peki pil ömrü haricinde başka sıkıntısını gördünüzmü? sanki birkaç yerde daha okumuştum stabil değil gibi şeyler.paranoid de reloaded de quicksilver kullanıyorlar. ama paranoidi q5 gelmeden yüklemeyin pil ömrü biraz zayıf.
hocam quicksilver'ı değiştirmeyin demek istiyorlar. stok kerneli quicksilver olarak geliyor. hatta şöyle: paranoid q4 quicksilver 178, reloaded quicksilver 198 ile geliyorilginç xda'da hangi paranoid konusunu okusam kırmızı yazıyla "custom kernels not supported" yazıyor, söylediğiniz iyi oldu peki pil ömrü haricinde başka sıkıntısını gördünüzmü? sanki birkaç yerde daha okumuştum stabil değil gibi şeyler.
anladım bende bir yanlışlık var diyordum o zaman q5'i deneyeceğim keşke birde gappsı kendimiz kuracağımız versiyonu yapsalar, hatta eğer biliyorsanız paranoidde hangi gapps sürümünün kurulu geldiğinin bilgisi varmı?hocam quicksilver'ı değiştirmeyin demek istiyorlar. stok kerneli quicksilver olarak geliyor. hatta şöyle: paranoid q4 quicksilver 178, reloaded quicksilver 198 ile geliyor
paranoidde de reloaded'da da herhangi bir bug yok, en azından ben karşılaşmadım telegramda ilgili gruplarında sordum onlar da yok dediler. paranoidde ekran kapalıyken pil biraz hızlı gidiyor onu da düzeltmişler yeni sürümle, bu hafta çıkacak inşallah. reloaded de paranoid de caf tabanlı, yani qualcomm tarafından yapılmış iyileştirmelere sahipler. bu sebeple akıcılık ve performans olarak da çok başarılı romlar.
onu bilmiyorum, ancak reloaded gapps olmadan geliyor, ona istediğinizi kurabilirsiniz. zaten birkaç ufak özelleştirmeler dışında hemen hemen aynı romlar, temelleri aynıanladım bende bir yanlışlık var diyordum o zaman q5'i deneyeceğim keşke birde gappsı kendimiz kuracağımız versiyonu yapsalar, hatta eğer biliyorsanız paranoidde hangi gapps sürümünün kurulu geldiğinin bilgisi varmı?
peki hocam çok sağolunonu bilmiyorum, ancak reloaded gapps olmadan geliyor, ona istediğinizi kurabilirsiniz. zaten birkaç ufak özelleştirmeler dışında hemen hemen aynı romlar, temelleri aynı
Evo da stiller kısmından google font var değiştirebiliyorsunuzevox denedim de, fontlara google sans koymamışlar. sistem fontları hoşuma gitmedi hiç. magisk ile her romda yaptığım gibi birkaç farklı font flashladım ancak hiçbirinde bir türlü üstteki saatin ve başlıkların fontunu google sans yapamadım. rahatsız etti değiştirdim romu
son sürümde kaldırıldıEvo da stiller kısmından google font var değiştirebiliyorsunuz
Son sürüm sıkıntılı eco 4.5 denemenizi öneririmson sürümde kaldırıldı