Yardım Ping sorunu

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslar turkcel hat kullaniyorum cihaz mi 8 global son surum internette anlik kopmalar mevcut bunu hemen hemen surekli yapiyor mesela bi anda 4.5 den h ye test programlarinda 30 sn aralikla olcum yapildiginda 40mbit den 0.70 lere oyunlarda ise orn pubg 50 ms den 400-900 lere inip cikiyor bunun cihaz band degerleri vs ile ilgili oldugunu soyleyen oldu varmidir bir cozumu ayari en azindan pingi sabit tutma yontemi yardimlariniz icin cok tesekkurler

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Arkadaslar turkcel hat kullaniyorum cihaz mi 8 global son surum internette anlik kopmalar mevcut bunu hemen hemen surekli yapiyor mesela bi anda 4.5 den h ye test programlarinda 30 sn aralikla olcum yapildiginda 40mbit den 0.70 lere oyunlarda ise orn pubg 50 ms den 400-900 lere inip cikiyor bunun cihaz band degerleri vs ile ilgili oldugunu soyleyen oldu varmidir bir cozumu ayari en azindan pingi sabit tutma yontemi yardimlariniz icin cok tesekkurler
mobile Legends mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

karnesa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
14
Pubg demistim ama mobile legends de ayni 30 lardan 150 lere cikiyor
bende de aynı pubg de 88 den bi anda 600 lere çıkıyor, mobile legends te 45 lerden 80 lere 120 lere kadar bi anda fırlıyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
51
Son güncelleme den sonra nette yavaşlama kopma bende yaşamaya başladım. Özellikle pubg 900 kusur pinge çıkıyor neti kapatıp açmadan düşmüyor da. Mi 8 e verilen son güncellemeyle alakalı olabilir. Çünkü 10.3.2.0 da böyle bir sıkıntım yoktu.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çok can sıkıcı bu durum oyundan dirhem keyif almıyorum .s
Lütfen mesajlarınızda argo ya da kahve ağzıyla yorumlar yapmayınız. Mesajınız düzenlenmiştir.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt