Yardım Ping sorunu

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaslar turkcel hat kullaniyorum cihaz mi 8 global son surum internette anlik kopmalar mevcut bunu hemen hemen surekli yapiyor mesela bi anda 4.5 den h ye test programlarinda 30 sn aralikla olcum yapildiginda 40mbit den 0.70 lere oyunlarda ise orn pubg 50 ms den 400-900 lere inip cikiyor bunun cihaz band degerleri vs ile ilgili oldugunu soyleyen oldu varmidir bir cozumu ayari en azindan pingi sabit tutma yontemi yardimlariniz icin cok tesekkurler

GözAtmayaGeldim

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
0
Arkadaşlar aynı sorun bendede var mobil legens oynuyorum sorunu çözen oldumu
Dostum bende de aynı sorun var redmi note 8 kullanıyorum, normal değerlerde 60-90-120 arası sürekli değişken ms alıyorum. Geçici de olsa çözüm olarak 3.parti uygulamarla bunu 30-60 arasında tutuyorum hissedilir derece fark olsa da yinede gecikmeler çok küçük dahi olsa oluyor
- NetBlocker: Diğer tüm uygulamaların intetnetini kapatarak sadece Mobile Legends e İnternet izni veriyorum. Ping gözle görülür derecede azalıyor çok işime yaradı kesinlikle tavsiye ederim
-NetOptimizer: Pek bilgim olmasa da kabaca açıklamak gerekirse ağ bağlantısının olduğu kanalları tarıyor ve en iyi bandı seçiyor.Örnek vermek gerekirse 3g bandından 30mbps hız alıyorsun 4.5g bandından 50mbps uygulama otomatik olarak 4.5g bandına geçiyor. 4.5G hızı düşünce daha hızlı olan başka bir banda geçiyor. Sürekli band değiştirdiği için ms NetBlocker a göre bi tık daha fazla ama standart halinden yine kat be kat daha iyi

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt