Yardım pil sorunu

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
bütün foruma selamlar benzer topicler var ama sorunumu çözemedim 2. el aldığım yurtdışı imei işlemi yapılmış 6/128 9t telefonumun şarzı çok erken bitiyor görüntülerde görüldüğü gibi 9 dakikada %92 ye düşüyor aynı telefondan 2 arkadaşımdada var onlarda öyle bir sorun yok pil tasarruf uygulamalardan hepsini tam tasarruf moduna aldığım halde böyle en fazla android sistem harcıyor 30 ila 50 arasında geziyor diğer çalışan uygulamalarıda ekran resmi alıp atıyorum daha 5 gün önce pc den global en son versiyon yükledim diğer arkadaşların telefondada global yüklü onlarda sorun yok başka bir rom kullanmayı düşünmüyorum pil sağlığnı kontrol etmek için *#*#6485#*#* kodunu yaptım pil durumu good yazıyor kaldıki şarz gitmesin diye karanlık modda kullanıyorum hatta ekran resmi dahi yok arka planda simsiyah bir duvar kağıdı yaptım bana akıl verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    267,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 2.jpg
    2.jpg
    268,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 3.jpg
    3.jpg
    248,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 4.jpg
    4.jpg
    273,8 KB · Görüntüleme: 46

ebuLasey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ebu
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
2
bütün foruma selamlar benzer topicler var ama sorunumu çözemedim 2. el aldığım yurtdışı imei işlemi yapılmış 6/128 9t telefonumun şarzı çok erken bitiyor görüntülerde görüldüğü gibi 9 dakikada %92 ye düşüyor aynı telefondan 2 arkadaşımdada var onlarda öyle bir sorun yok pil tasarruf uygulamalardan hepsini tam tasarruf moduna aldığım halde böyle en fazla android sistem harcıyor 30 ila 50 arasında geziyor diğer çalışan uygulamalarıda ekran resmi alıp atıyorum daha 5 gün önce pc den global en son versiyon yükledim diğer arkadaşların telefondada global yüklü onlarda sorun yok başka bir rom kullanmayı düşünmüyorum pil sağlığnı kontrol etmek için *#*#6485#*#* kodunu yaptım pil durumu good yazıyor kaldıki şarz gitmesin diye karanlık modda kullanıyorum hatta ekran resmi dahi yok arka planda simsiyah bir duvar kağıdı yaptım bana akıl verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bende de aynı durum vardı yurtdışı imei kayıtlı olduğu için normal fabrika ayarlarına dönemedim çünkü imei siliniyor. Twrp kurup wipe data yaptım pil düzeldi.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben mi flash ile cleen al yaparak 5 gün önce yeni rom yükledim imei silinmedi acaba bilen bir arkadaş cevap verirse twrp denmi yapmam lazım rom yüklemeyi bilemiyorum bi yardım lütfen

Oyla:

ebuLasey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ebu
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
2
O Zaman imei düzgün atılmamış. Tekrar IMEI attır

Oyla:

can_nez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YiğitCan
Konular
14
İlk önce format atın sorun yine devam ediyorsa imei işlemi yanlış yapılmış olabilir. İmei yüzünden böyle bişeyler olabileceğini duymuştum.

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
ben mi flash ile cleen al yaparak 5 gün önce yeni rom yükledim imei silinmedi acaba bilen bir arkadaş cevap verirse twrp denmi yapmam lazım rom yüklemeyi bilemiyorum bi yardım lütfen
Hocam global yerine Stabil 11 Android 9 Mi-Room'u temiz kurulum ile yüklemeyi dener misiniz ? IMEI yanlış atılması diye bir şey var mı bilmiyorum maksimum imei sonrası temiz kurulum yapılmaz sorunlu Rom atılır. Sorun Donanımsal değil orası kesin benim de eski cihazım Mi9T'idi böyle sorunlarım yoktu.

Temiz Rom Kurmak için -> Rehber - Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

TWRP Yüklemek için -> Recovery - Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0607 Tek Tuş Yükleme Aracı

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
twrp yüklü zaten birdahamı yüklüyeyim 5 gün öncede flash tool ile global rom yükledim onuda twrp denmi yapayım yani

Oyla:

ebuLasey

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ebu
Cihazım
mi note 10 pro
Konular
2
twrp yüklü zaten birdahamı yüklüyeyim 5 gün öncede flash tool ile global rom yükledim onuda twrp denmi yapayım yani
Flash tool ile rom attiysan otomatik herşey temizleniyor zaten. Bence bi daha temiZ imei attır. İşin ehli birine attır bence

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Hocam pil kullanım istatistiklerinin resmini atarmisiniz hangi programlar pil kullanıyor..birde toplam ekran süresi ne kadar alıyorsunuz ?

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi