Yardım pil sorunu

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
bütün foruma selamlar benzer topicler var ama sorunumu çözemedim 2. el aldığım yurtdışı imei işlemi yapılmış 6/128 9t telefonumun şarzı çok erken bitiyor görüntülerde görüldüğü gibi 9 dakikada %92 ye düşüyor aynı telefondan 2 arkadaşımdada var onlarda öyle bir sorun yok pil tasarruf uygulamalardan hepsini tam tasarruf moduna aldığım halde böyle en fazla android sistem harcıyor 30 ila 50 arasında geziyor diğer çalışan uygulamalarıda ekran resmi alıp atıyorum daha 5 gün önce pc den global en son versiyon yükledim diğer arkadaşların telefondada global yüklü onlarda sorun yok başka bir rom kullanmayı düşünmüyorum pil sağlığnı kontrol etmek için *#*#6485#*#* kodunu yaptım pil durumu good yazıyor kaldıki şarz gitmesin diye karanlık modda kullanıyorum hatta ekran resmi dahi yok arka planda simsiyah bir duvar kağıdı yaptım bana akıl verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    267,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 2.jpg
    2.jpg
    268,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 3.jpg
    3.jpg
    248,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 4.jpg
    4.jpg
    273,8 KB · Görüntüleme: 46

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Yazılımsal bir sorun değil maalesef bu çok belirgin şekilde bataryanız ölü.
Şişip kasaya ve ekrana baskı yapabilir.
Bazen öyle şişiyor ki ekranı çerçeveden çıkarıyor bu bataryalar geç olmadan değişim gerekli.
En yüksek ayarda COD oynarken bile bu kadar pil yüzdesi kaybetmiyorum ben.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Rom kaynakli da olabilir imei kaynaklı da. Mi flash uzerinden rom attiysayniz duzgun atilmistir diye tahmin ediyorum. Ama imei düzgün atilmamis ise cekim sorumu yaşıyor olabilir cihaz. Bu da sarjin daha cabuk tukenmesine neden olabilir.

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
Oncelikle ilginize teşekkür ederim simdi bsktim twrp ucmus qnlamadigim imei islemi yapilmis cihaz imei saglam duruyor kontrol ettim twrp yuklemeye calistim yukleniyor lakin magish yuklenmiyor zip error filan diyor twrp tekrar gidiyor cihaz hic sebeke aramiyor daima 4 g calisiyor imei sorunu olsa sebeke aramasi lazim degilmi merak ettigim twrp nin sarza bir etkisi varmi acaba

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Oncelikle ilginize teşekkür ederim simdi bsktim twrp ucmus qnlamadigim imei islemi yapilmis cihaz imei saglam duruyor kontrol ettim twrp yuklemeye calistim yukleniyor lakin magish yuklenmiyor zip error filan diyor twrp tekrar gidiyor cihaz hic sebeke aramiyor daima 4 g calisiyor imei sorunu olsa sebeke aramasi lazim degilmi merak ettigim twrp nin sarza bir etkisi varmi acaba
Sadece 4g çekiyor diğerleri çekmiyor ise imei duzgun atilmamis hocam.

Oyla:

ahmetdemirkiran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T
Konular
45
Hocam öncelikle geçmiş olsun yapıcağınız işlemleri sırası ile anlatıyorum cihaza tekrar Rom kurun veya TWRP üzerinden wipe>format data kısmına girip yes yazın cihazdaki tüm veriler gidicek önemli bir şey varsa pc ye yedekleyin eğer yine sonuç alamazsanız IMEI repair işlemini yaptırın bu işlemlerden sonra eğer hala sıkıntı varsa cihazınızda donanımsal bir arıza vardır. Forumdaki diğer üyelerimizinde bu sorunla karşılaştıklarında neler yapıcağını öngörmeleri için işlemleri yaptıktan sonra buraya nasıl sonuç aldığınızı yazarsanız sevinirim iyi forumlar.

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Mi Room içerisinde zaten magisk var otomatik yüklenir. Bir deneyin dediğimi olmazsa sese61 hocamın dediği sıkıntı var demektir.

Oyla:

fhmldg

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fehmi uludağ
Cihazım
f2 pro
Meslek
yayınevi
Konular
15
hocam şimdi hat ayarlarından öne 3 g seçyim sorun yok sonra sadece 2 g seçtim yine sorun yok birazdan twrp yükleyip yine rom atacağım sonucu bildiririm sadece anlamadığım imei işlemi yapılmış bir cihaz bu twrp silindiği halde nasıl oluyorda imei kalıyor hala

Oyla:
Üst Alt