- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
o zaman bütün gereksiz uygulamaları silin o zman düzelir ya da wakelock detector(root) uygulamasından çözümü bulabilirsinizGeceleri 0a indiriyorum yinede gidiyor.
Hocam zaten root var telefonda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu rom kullanıyorum hocam
Dostum masik Roma geç ve 4g de mi kullanıyorsun akıllı ağ modunu kullan pil tasarrufu modunu kullanParlaklık %40 normal mi ne bu 3 haftadır miroom kullanıyorum düzelir dedim gün geçdikçe başkaları 8 saat alıyor sorun ne sizce
Düşüncem o hangi sürümü kullanıyorsun reis ?Dostum masik Roma geç ve 4g de mi kullanıyorsun akıllı ağ modunu kullan pil tasarrufu modunu kullan
En son işte 8.5 ben full navigasyon falan kullanıyorum eve yüzde elli şarj ile geliyorum ortalama 4 saat ekran alıyorum full bitmesi ile 8 9 saat alıyorum bu miroom da da aynı sonuç ama bunda geliştirme çokDüşüncem o hangi sürümü kullanıyorsun reis ?
Birde magisk den lkt ve gms kurdun mu öyle deneEn son işte 8.5 ben full navigasyon falan kullanıyorum eve yüzde elli şarj ile geliyorum ortalama 4 saat ekran alıyorum full bitmesi ile 8 9 saat alıyorum bu miroom da da aynı sonuç ama bunda geliştirme çok
Aynen hocam iyidir zaten bir haftaya rom otururBaya iyi geldi bana istatistikler sürekli indirme yaptım masik X 8.5 öneririm kurulumunu 4 wipe ardından format data yaptım ve pcden telefona attım romu sonra flasladım ve wipe data yaptım açtım telefonu gayet iyi öneririm
Hacı bedava internet işte her hay programa para veriyorsun sonra sınırsız internetHocam o your free vpnin bedava internet olayı ne bilgilendirirseniz sevinirim. İnternette filan da baktım da bir şeyler yapıyorlar ama anlamadım olayın aslı nedir?
Skıntı filan çıkmaz değil mi güvenilirdirHacı bedava internet işte her hay programa para veriyorsun sonra sınırsız internet