- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Hocam sorun belli galibaBence de sevilmeyecek bir uygulama değil beni 1 ay boyunca kurtarmıştı gayette mutluydum. Siz pil konusu için YF'yi bıraktıktan sonra bir test yapın sonra tekrardan yeni konu açmadan yaptığınız testin sonuçlarini bu konuda paylaşın o zaman ki değerlere göre konuşalım
Cihazı gece boyunca kapalı tutun ama cihazı kapatmayın sadece tüm uygulamaları kapatın WIFI ve Mobil veriden çıkın ondan sonra daha iyi belli olur uykuya girip girmediği tabii kastınız o iseHocam sorun belli galiba
Hocam batarya tam dolmuyor ömrü bitmiş fakat ben telefonu sıfır aldım uygulamada yanlış göstermez güvenilir bir uygulama.Cihazı gece boyunca kapalı tutun ama cihazı kapatmayın sadece tüm uygulamaları kapatın WIFI ve Mobil veriden çıkın ondan sonra daha iyi belli olur uykuya girip girmediği tabii kastınız o ise
Uygulama ile bunu anlamayamazsiniz bir kullanıcıya %105 değeri verdi bu uygulama, dediğimi yapın öyle duruma bakın.Hocam batarya tam dolmuyor ömrü bitmiş fakat ben telefonu sıfır aldım uygulamada yanlış göstermez güvenilir bir uygulama.
Dostum masik rom yükle farkı göreceksinYine ben yine pil bu sefer eu v11.0.2.0 rom yüklü fakat pilde değişen yok
Ve 3g de kullan onunda etkisi çokDostum masik rom yükle farkı göreceksin
sende android şarj yemişŞebekdenmi çok şarj yiyor abi bu ne 30 dakikalık ekran süresinde 8 şarj nedir??
rom değiştirmeden çözüm yolu yok mu garantiyi bozmak istemiyorumMasik rom kullanın hocam bataryası çok daha iyi gidiyor.