- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 81
Ekran parlaklığını full mü kullanıyorsunuz hocam? Ve telefon yeni miYine ben yine pil bu sefer eu v11.0.2.0 rom yüklü fakat pilde değişen yok
Belki telefon hem çekmediğinden bağlanmaya çalışıyordur ve vpn de kullandığınız için.Kullanmadan deneyin birde3 hafta oldu hocam ve çobanım full açık alandayım otomatikde parlaklık
YFyi kullanmamın son ayı zaten hocam bedava net olunca değişik oluyor aylık 100gb kim kullanıyor ki değil miArkada sürekli YourFreedom çalışırsa bu kadar gitmesi normal. Mobil veri zaten şarjda fark ettiriyor siz üstüne farklı yollardan İnternete bağlanmak için YF açarsanız akar gider o şarj.
YF'yi bende çok severdim hocam, dediğiniz gibi çok ufak bir ücrete sınırsız kullanım sunuyor bu kısmı güzel ama bağlantı şekli, pil kullanımı, server stabilligi ve sürekli en iyi ayarı bulma çabası da ekstrasi olarak geliyor bu yüzden 2 yıla yakındır faturaliyim kafam rahatYFyi kullanmamın son ayı zaten hocam bedava net olunca değişik oluyor aylık 100gb kim kullanıyor ki değil mi
Kendi ayarımı kendim yaptım 1.5mb hızı buluyorum server aynı gece sadece sıkıntılar oluyor sevilmeyecek uygulama değilYF'yi bende çok severdim hocam, dediğiniz gibi çok ufak bir ücrete sınırsız kullanım sunuyor bu kısmı güzel ama bağlantı şekli, pil kullanımı, server stabilligi ve sürekli en iyi ayarı bulma çabası da ekstrasi olarak geliyor bu yüzden 2 yıla yakındır faturaliyim kafam rahat
Bence de sevilmeyecek bir uygulama değil beni 1 ay boyunca kurtarmıştı gayette mutluydum. Siz pil konusu için YF'yi bıraktıktan sonra bir test yapın sonra tekrardan yeni konu açmadan yaptığınız testin sonuçlarini bu konuda paylaşın o zaman ki değerlere göre konuşalımKendi ayarımı kendim yaptım 1.5mb hızı buluyorum server aynı gece sadece sıkıntılar oluyor sevilmeyecek uygulama değil