Rehber Pil performansını Nasıl arttırdım [ROOT]

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu beta rom
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar bildiğiniz gibi herkes pil performansından muzdarip malesef. Bu konuda çok araştırma yaptım ama modül olsun,uygulama silme olsun herşeyi denedim ama hiçbir fark göremedim. Eu beta kullanıyorum ve son güncellemeden sonra %100 olan şarjımla 3saat ekran süresi alıyordum (normal kullanım için instagram,chrome,fifa mobile). Dün birkaç şey denerken telefonda anlamsız bir şekilde arkada çalışan google uygulamasını gördüm (BU UYGULAMA HALİ,HANİ ÜSTÜNE BASTIĞIMIZDA TARAYICI ŞEKLİNDE AÇILAN YANİ GOOGLE SERVİSLERİNİ ETKİLEMEDİ). Root izni vererek uygulamayı sildim ve son şarjdan %70 şarja inene kadar 2saat ekran süresi aldım (Üstte belirttiğin gibi normal kullanımımda). Ben bu uygulamayı silerek böyle bir çözüm keşfettim eğer sizlerde denemek isterseniz ben sildikten sonra google play,google harita,konum hizmetleri gibi başka google hizmetlerini etkilemedi ve bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Aşağıdaki resimde belirttiğim uygulamayı silmiş oldum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Magisk modülü vardı bı tane adını hatırlayamadım . Şarj yüzdesini ayarliyorsun ve şarjın o seviyeye geldiğinde şarj girişinden akım almayı kesiyor bı ara denemiştim gece şarja taktım sabah 94 şarjım vardı ve şarj işareti yoktu bu program veya modül ile yapsak sıkıntı çıkarırmi sizce
Bahsettiğiniz modülü falan bilmem çünkü böyle uygulamalarla aram pek yok şimdi baktım telefona bahsettiğin bu heralde.

Oyla:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Ek olarak,
Konum ve senkronizasyonu kapalı tutun. Güncelleştirmeleri otomatik kısmından çıkarın. Kullanmadığınız küçük program bile olsa arkaplan verilerini temizleyip fabrika ayarına döndürün.
Gece uyurken mobil veri ve wifiyi kapatın(işiniz yoksa).
Şarjda çok fazla tak çıkar yapmayın.
Uygumaların bildirimlerini kayan bildirimler olarak değil, simgesel olarak alın.
fabrika ayarları derken nasıl hocam

Oyla:

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Bahsettiğiniz modülü falan bilmem çünkü böyle uygulamalarla aram pek yok şimdi baktım telefona bahsettiğin bu heralde.
Bahsettiğim program bu hocam . Eski j7 2016cihazımda kullanırdım ise yararmiydi bilemem kardeşime verdim 3 yıl olmasına rağmen halen 11 saate varan ekran süreleri alıyor ekran ve işlemci avantajı sayesinde

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-22-22-38-16-119_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2020-01-22-22-38-16-119_com.android.vending.jpg
    343,6 KB · Görüntüleme: 56
Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
fabrika ayarları derken nasıl hocam
Uygulamanın verisini sildikten sonra kaldır kısmına tıkladığınızda fabrika ayarına döndürüp telefondan kaldırıyor. Ama sadece uygulama gözükmüyor telefonda. Sadece öyle donmuş halde bekliyor.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhabalar bildiğiniz gibi herkes pil performansından muzdarip malesef. Bu konuda çok araştırma yaptım ama modül olsun,uygulama silme olsun herşeyi denedim ama hiçbir fark göremedim. Eu beta kullanıyorum ve son güncellemeden sonra %100 olan şarjımla 3saat ekran süresi alıyordum (normal kullanım için instagram,chrome,fifa mobile). Dün birkaç şey denerken telefonda anlamsız bir şekilde arkada çalışan google uygulamasını gördüm (BU UYGULAMA HALİ,HANİ ÜSTÜNE BASTIĞIMIZDA TARAYICI ŞEKLİNDE AÇILAN YANİ GOOGLE SERVİSLERİNİ ETKİLEMEDİ). Root izni vererek uygulamayı sildim ve son şarjdan %70 şarja inene kadar 2saat ekran süresi aldım (Üstte belirttiğin gibi normal kullanımımda). Ben bu uygulamayı silerek böyle bir çözüm keşfettim eğer sizlerde denemek isterseniz ben sildikten sonra google play,google harita,konum hizmetleri gibi başka google hizmetlerini etkilemedi ve bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Denemek isteyenlere tavsiye ederim. Aşağıdaki resimde belirttiğim uygulamayı silmiş oldum.
Her temiz kurulum yaptığımda kaldırıyorum ben onları hocam açıkçası ama sizin de bunu insanlara belirtmeniz güzel olmuş elinize sağlık

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Bahsettiğim program bu hocam . Eski j7 2016cihazımda kullanırdım ise yararmiydi bilemem kardeşime verdim 3 yıl olmasına rağmen halen 11 saate varan ekran süreleri alıyor ekran ve işlemci avantajı sayesinde
Bilmiyorum bu programı, kullanmadım hiç.
Xiaomi ve redmi telefonların mah süreleri yüksek diğer telefonlara göre. Yazdıklarımı uygularsanız farkı görebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Xiaomi ve redmi telefonların mah süreleri yüksek diğer telefonlara göre. Yazdıklarımı uygularsanız farkı görebilirsiniz.
Hocam uygulamak isterim fakat gece şarja koyup bide %80 beklemek benim için zor . Ben telefonu 20 de koyarım şarja genelde geceleri uyumadan önce o şekilde denk geliyor.

Oyla:

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Hocam uygulamak isterim fakat gece şarja koyup bide %80 beklemek benim için zor . Ben telefonu 20 de koyarım şarja genelde geceleri uyumadan önce o şekilde denk geliyor.
O sana kalmış bir şey. Hergün mü koyuyorsun şarja?

Oyla:

alitoprax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bu kadar yüksek ekran süresi alabiliyorsunuz hangi cihaz hocam bu :D ben yüzde 87 lerde bu değerlere ulaşıyorum

Oyla:

nediyonlasen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi8 lite
Konular
62
Uygulamanın verisini sildikten sonra kaldır kısmına tıkladığınızda fabrika ayarına döndürüp telefondan kaldırıyor. Ama sadece uygulama gözükmüyor telefonda. Sadece öyle donmuş halde bekliyor.
hocam devre dısı bırak kısmınımı diyorsunuz eğer onu diyorsanız devre dısı bıraktıklarknızın resmini atarmısınız

Oyla:
Üst Alt