Çözüldü Pil kullanımı %50 ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
bu arada yazılımda huawei övüpte xiaomi gömdürmem :D :D ben p20 satıp mi9se almış adamım. neredeyse her alanda seviye düşürerek telefon değiştirdim. garanti gitti kamera düştü işlemci ekran kartı düştü batarya düştü. tek kazanımım miui arayüzü ve custom rom çeşitliliği. ama bence değer :) kamerayla çok işim olmadığı için değiştirdim aslında. oda çok ufak bi seviye düşürme oldu bana göre. işlemci dediğin zaten hemen hepsi aynı günlük kullanımda bişi farkettirmiyor. Fakat yinede qualcomm un bu işte en iyi olduğunu düşünüyorum

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
bu arada yazılımda huawei övüpte xiaomi gömdürmem :D :D ben p20 satıp mi9se almış adamım. neredeyse her alanda seviye düşürerek telefon değiştirdim. garanti gitti kamera düştü işlemci ekran kartı düştü batarya düştü. tek kazanımım miui arayüzü ve custom rom çeşitliliği. ama bence değer :)
Bende de xiaomi nin yazılım stabilitesi gayet güzel (6 ay Mi 5s kullandım o hariç :) ), 1 yıldır Mi note 3 kullanıyorum ne bir donma ne bir kasma ile karşılaştım genelde 7-8 saat ekran süresi ile de gayet yeterli pil ömrü sunuyor. Bundan sonra da Xiaomi zehrini aldığım için yola devam

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Bende de xiaomi nin yazılım stabilitesi gayet güzel (6 ay Mi 5s kullandım o hariç :) ), 1 yıldır Mi note 3 kullanıyorum ne bir donma ne bir kasma ile karşılaştım genelde 7-8 saat ekran süresi ile de gayet yeterli pil ömrü sunuyor. Bundan sonra da Xiaomi zehrini aldığım için yola devam
o zehirden dolayı geri döndüm bende :D :D keşke döndüğüm telefonun bataryası 200 300 mah daha yüksek olsaymış ama :) bu sorun tüm üreticilerde var. orta büyüklükte adam akıllı telefon seçeneği yok. olanlarında bu gibi kusurları oluyo seçme şansı bırakmıyolar :D

garantili cihazla devam etmeninde önünü kapadılar :) fiyatlar çok şişti xiaomilerin. mecbur imei'li alcaz bundan sonra

Son düzenleme:

noseti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tans
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Benim telefon global versiyon. Bu işlemler için root atmak veya 3.parti yazılımlar kullanmak zorunda değilim. %50 ne demek ? Bu yazılımın kötü olduğunu gösterir. Malesef telefonu aldım ve malesef kullanmak zorundayım.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Ben konuya bu şekilde giriş yapan herkese yardım etmemeye ve yok saymaya karar vermiş bulunmaktayım...rezalet yahu

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Kesinlikle katılıyorum hocam. Çok saldırgan bir şekilde sanki cevap verecek işk kişiyi suçlayacakmış gibi soru sormak, pek uygun değil.

noseti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tans
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Arkadaşlar ben genel anlamda telefondan memnunum. Sadece pilde kullanılan bu saçma uygulama, sabah sabah beni çok sinirlendirdi. Uslup için özür dilerim herkesten. İyi bayramlar dilerim herkese.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Xiaomi Hizmet Çerçevesi isimli uygulama altında çalışan çok fazla servis var. Genellikle yüksek boyutlu video veya fazla fotoğraf çekildiğinde bu dosyaların bulut alanına yedeklenmesi nedeniyle aşırı güç tüketimine neden oluyor. Sistem içerisindeki tüm yetkiler de bu uygulamaya tanımlandığı için maalesef arada bu tarz sıkıntılar çıkartabiliyor.

Kendi adıma ilk kurulum esnasında ayarlar/ek ayarlar/yetkilendirme altından Xiaomi Hizmet Çerçevesinin yetkilerini ilk iş olarak geri alıyorum ve bu ekranla kaşılaşmıyorum. Size de tavsiye ederim :) (Ayrıca aynı alandan miui daemon ve msa uygulamalarının da yetkilerini almanızı tavsiye ederim)

noseti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tans
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Teşekkür ederim desteğinizden ötürü. Bunu deneyeceğim cantara

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Xiaomi Hizmet Çerçevesi isimli uygulama altında çalışan çok fazla servis var. Genellikle yüksek boyutlu video veya fazla fotoğraf çekildiğinde bu dosyaların bulut alanına yedeklenmesi nedeniyle aşırı güç tüketimine neden oluyor. Sistem içerisindeki tüm yetkiler de bu uygulamaya tanımlandığı için maalesef arada bu tarz sıkıntılar çıkartabiliyor.

Kendi adıma ilk kurulum esnasında ayarlar/ek ayarlar/yetkilendirme altından Xiaomi Hizmet Çerçevesinin yetkilerini ilk iş olarak geri alıyorum ve bu ekranla kaşılaşmıyorum. Size de tavsiye ederim :) (Ayrıca aynı alandan miui daemon ve msa uygulamalarının da yetkilerini almanızı tavsiye ederim)
bunları bende deneyeyim :) greenify ile önün kesmeye çalışmıştım daha sonra titanium backupla dondurdum. diğer ikisinede göz atayım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt