Çözüldü Pil kullanımı %50 ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noseti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tans
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Böyle rezalet bir telefon görmedim. Xiaomi hizmet çerçevesi denen uygulama resmen pili sömüyor. %50 ne demek ya ? Ve işin ilginç yanı bu program ile ilgili net bir çözüm yok. Ben rom değiştirmeyle uğraşmak istemiyorum.Aldığıma çok pişmanım, keşke mate 20 lite alsaydım. Ne yaptıysam bu uygulamanın sömürmesini engelleyemiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Forumda buna benzer konulara bakıldığında sorununu temiz bir rom kurulumu ile çözen kullanıcılar mevcut. Yazılımsal sıkıntılar her cihazda olabilecek basit sıkıntılardır. Donanımsal olmadığı sürece pek sıkıntı edecek durum değil.
Cihazınız da rom olarak ne kullanıyorsunuz global cihaz mı?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Ben konuya bu şekilde giriş yapan herkese yardım etmemeye ve yok saymaya karar vermiş bulunmaktayım...rezalet yahu

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Büyük ihtimalle global kullanıyor

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Forumda buna benzer konulara bakıldığında sorununu temiz bir rom kurulumu ile çözen kullanıcılar mevcut. Yazılımsal sıkıntılar her cihazda olabilecek basit sıkıntılardır. Donanımsal olmadığı sürece pek sıkıntı edecek durum değil.
Cihazınız da rom olarak ne kullanıyorsunuz global cihaz mı?
bu tarz örnek çok ama. android sistemi de benzeri. miui 10 kötü diyorum o yüzden her zaman :D akıcı stabil görünüyor ama şarj işini becerememişler. ayrıca arkadaşın sevdiği huawei de kullandım 7-8 ay oda aynı pie ile birlikte onda da ufak donma bug kasmalar oluyordu.

bu arkadaşın %50 harcayan şeyini greenfiy ile sürekli uyutuyorum. hatta zorla uyutmasını aktifleştirdim dün %2 -3 harcamış yinede ss ini mi9se konusuna atacağım birazdan.

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Böyle rezalet bir telefon görmedim. Xiaomi hizmet çerçevesi denen uygulama resmen pili sömüyor. %50 ne demek ya ? Ve işin ilginç yanı bu program ile ilgili net bir çözüm yok. Ben rom değiştirmeyle uğraşmak istemiyorum.Aldığıma çok pişmanım, keşke mate 20 lite alsaydım. Ne yaptıysam bu uygulamanın sömürmesini engelleyemiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom değiştirmek istemiyorsanız basit satıp mate 20 lite alın sizde rahat olun bizde

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
bu tarz örnek çok ama. android sistemi de benzeri. miui 10 kötü diyorum o yüzden her zaman :D akıcı stabil görünüyor ama şarj işini becerememişler. ayrıca arkadaşın sevdiği huawei de kullandım 7-8 ay oda aynı pie ile birlikte onda da ufak donma bug kasmalar oluyordu.
Miui 10da sıkıntı yok hocam xml dosyalarının optimizasyonlarında sıkıntı var.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
yazılım bilgim o kadar yok fakat bi çok kullanıcıda bu ve benzeri durumun olması ve bu yazılımı dağıtanın xiaomi olması sonuç olarak miui 10 a çıkmaz mı ?

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
2 yıllık mi6 ile ( şarjda oyun oynama , 50°C üstünde şarj etme vesair bütün kötü alışkanlıklara rağmen ) 10 saat ekran alabiliyorum . Eu tabanlı romlar başarılı

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
2 yıllık mi6 ile ( şarjda oyun oynama , 50°C üstünde şarj etme vesair bütün kötü alışkanlıklara rağmen ) 10 saat ekran alabiliyorum . Eu tabanlı romlar başarılı
bende daha önce kullandım xiaomi ilk telefonum mi9se değil. gerçekten güzel batarya performansı aldım minote 3 telefonumda. şuan abim kullanıyor onda da güzel performans veriyor. ama mi8 kullanan arkadaşımda bende ve bi çok kullanıcıda bu tarz şeyleri gördüm. ben zaten custom rom yükleme kesin yaparım diye aldım mi9SE'yi , yüklediten sonra biraz daha toparladı telefonun şarjı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt