- Adım
- ..-..
- Cihazım
- Mi 11 lite 5g N
- Konular
- 35
olabilir hocam ama tak çıkar şeklinde az takılı kaldıysa bişey olmaz heralde.Bir şey soracam . Ben pil kalibrasyonu için ilk adımı yaptım şimdi pilimi tel kapanana kadar bitirecem ama bu arada teli pcye falan taktım o arada az biraz şarj oldu . Bu kalibrasyon için sorun olur mu
şarj üstlerdeyken işe yarıyor evet eğer 30-40 dan sonra bir tık daha hızlı azalmaya başlarsa oda yerine oturuyor diğer adımları da yapınca.Ampere ile fulleyip battery dosyalarını silmek bile işe yarıyor. 20 dakika oldu hâlâ batarya 100
sevindim valla hocam çok iyi değerler.Rootlu pil kalibrasyonunda ilginç işler oldu . 3 adımın son aşamasını bugün yaptım kernelde fulledikten sonra yeniden başlattım ve tam dolum için son kez şarja taktım pil maksimum 2797 kadar dolabiliyorken 2897 ye kadar doldu şaşırdım sonra 2897de kesti ve 2797 maksimum doldu olarak gösterdi . Şuan kullanıyorum bakalım 2.adimda ekran süresi olarak baya iyi değer aldım 1-1.30 saat rahat arttı. Yarın son raporu yapacam asıl değer o zaman ortaya çıkacak.
Hocam 2800 mh bir pile göre çok iyi değerler.Rootlu pil kalibrasyonu test sonucu ortalama : 6.30 saat ekran süresi alıyorum (Mi 8 Lite Eu Stabil Pil:2800mh) kalibrasyon öncesi kaç saat alıyordum hatırlamıyorum ama 2 farklı iyi kernelde 6.30-7 saat arası değerler alıyordum miui kernele göre bence şuan baya başarılı olduğunu düşünüyorum.
Bende öyle düşünüyorum post için teşekkürler dostumHocam 2800 mh bir pile göre çok iyi değerler.