Rom [PIE/PORT] MIUI 10 Redmi Note 4X [Mido][9.8.22] MI Room

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Geliştirici : What's New

İlk Kurulum:

Twrp açın; Recovery - Redmi Note 4/4X TWRP 3.3.1.0 [Mido][03.06.2019]
Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden Miroom 9.8.22 Pie_mido @What's New dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

• Desteklenen cihazlar için bildirim panelinde karanlık mod için bir anahtar eklendi.
  • Yüklü herhangi bir uygulamayı masaüstünden uzun süre basıp paylaşabilme.
  • Xiaomi Cloud ile senkronizasyon bölümünün görünümü güncellendi.
  • Sabit boş bildirimler ve yükseklikleri.
  • Hata düzeltmeleri ve sistem optimizasyonu.

• Çoğu cihaz için Ultra Güç Tasarrufu modunu destekleyin.
  • Üçüncü sekmedeki galeride, fotoğraftaki kolajların, posterlerin, kliplerin ve gökyüzünün hızlı yönetimi için düğmeler artık kullanılabilir.
  • Güncelleme uygulamasının optimizasyonu.
  • Yamaların tamamlanması ve güncellenmesi ve çevirisi.

* Çok nadiren uygulama çökmesi
* Duvar kağıdı ayarlar çökme
* Ekran yansıtma
Hocam navigasyon çalışmıyor acaba sorun ne olabilir sürekli aynı yerde gösteriyor bir turlu ilerlemiyor

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hocam navigasyon çalışmıyor acaba sorun ne olabilir sürekli aynı yerde gösteriyor bir turlu ilerlemiyor

Hocam hata raporlarında görmedim ama sonuçta port ederken custom kernel kullanıyorlar ondan dolayı olabilir.Vendor daki bir eksikten olabilir.Net bir cevap veremiyorum bu port işinin üstadı Escobar1945 hocamdır.Kendiside port yapmakta o daha net cevap verebilir.Port kullanmaya kararlı iseniz onun romlarından devam etmenizi tavsiye ederim.

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Hocam hata raporlarında görmedim ama sonuçta port ederken custom kernel kullanıyorlar ondan dolayı olabilir.Vendor daki bir eksikten olabilir.Net bir cevap veremiyorum bu port işinin üstadı Escobar1945 hocamdır.Kendiside port yapmakta o daha net cevap verebilir.Port kullanmaya kararlı iseniz onun romlarından devam etmenizi tavsiye ederim.
Anladım hocam sağolun romu da çok beğenmişdim şimdi geri dönmek koyacak adama Yandex navi Googlemap vb programları denedim ama anlık olarak konum yapmıyor bir yerden fixi felan olsa keşke güncelleme gibi birşey gelse rom muazzam.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Anladım hocam sağolun romu da çok beğenmişdim şimdi geri dönmek koyacak adama Yandex navi Googlemap vb programları denedim ama anlık olarak konum yapmıyor bir yerden fixi felan olsa keşke güncelleme gibi birşey gelse rom muazzam.

Evet genel olarak fena değildi hocam bende beğendim.Ama işte bazı hataları hala çözemediler.

Buradan güncel sürümleri takip edebilirsiniz.

alpereneker

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
RedmiNote4x
Meslek
Webmaster,Graphic
Konular
26
Evet genel olarak fena değildi hocam bende beğendim.Ama işte bazı hataları hala çözemediler.

Buradan güncel sürümleri takip edebilirsiniz.

Sağolun hocam Escobar hocam bu işi yaparsa artık ölebilirim

Üst Alt