- Adım
- hasan
- Cihazım
- Note 6 Pro
- Konular
- 9
paylaşım için teşekkürler.. AiCut gerçekten her cihazda bulunması gereken bir uygulamaymış..
Ben de güzel yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar hocam.Özellikle AiCut programına hasta oldum.
Paylaşım için teşekkür ederim...
Bencede harika hocam.aicut hakikaten harika
Rica ediyorum size katılıyorum hocam her cihazda bulunması gerek. İyi forumlarpaylaşım için teşekkürler.. AiCut gerçekten her cihazda bulunması gereken bir uygulamaymış..
Rica ediyorum size katılıyorum hocam her cihazda bulunması gerek. İyi forumlarpaylaşım için teşekkürler.. AiCut gerçekten her cihazda bulunması gereken bir uygulamaymış..
Buyurun hocam:Kandırıkçı hocam dediğiniz modül. Paketini bulabildinizmi
Birde v4a ve dolby kullandım ama sesde herhangi bir iyileşme olmadı
Bunu dün görmüştüm ama yinede yardımlarınız için sagolunBuyurun hocam:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eleştiriniz için teşekkür ederim hocam. Ama her tarafta gcam dönüyor buna da bir şans verilmeli ki bence o kadar da kötü değil.Kamera uygulaması vasat. Lâkin AiCut uygulaması hakikaten yararlı ve kullanışlı bir uygulama...
Rica ederim. Benim gibi gcam kullanma şansı olmayanlar için iyi bir alternatif olabilir diye düşünmüştüm. Yanlız büyük ekranda kumlanmalar bariz belli oluyor. Fakat AiCut' a bayıldım.Eleştiriniz için teşekkür ederim hocam. Ama her tarafta gcam dönüyor buna da bir şans verilmeli ki bence o kadar da kötü değil.
Hocam çok garip sizin telefonda iyi bir stabilize olmuyor acaba bende mi max 2 var 6,44" ve kumlanma yok çektiğim fotoğraflar kadarıyla :/Rica ederim. Benim gibi gcam kullanma şansı olmayanlar için iyi bir alternatif olabilir diye düşünmüştüm. Yanlız büyük ekranda kumlanmalar bariz belli oluyor. Fakat AiCut' a bayıldım.
Mi 6 kullanıyorum. Normal ışıkta stock kameradan şikayetim yok. Düşük ışıkta çekmeye çalıştım. Ondandır diye düşünüyorum.Hocam çok garip sizin telefonda iyi bir stabilize olmuyor acaba bende mi max 2 var 6,44" ve kumlanma yok çektiğim fotoğraflar kadarıyla :/