Sohbet Picai ve AiCut Sayesinde Kameranıza Yapay Zeka Katın. Fotoğraflarınıza en iyi efektleri uygulayın.

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Oyun oynamayı sevmem kamera olayı Sağolun çözüldü hoparlör mefta telefonun çok ciritili geliyor benim aradığım söyle bir güzelinden kurcaliyabilecegim bir modül hocam telefonun her yerini kurcaladim. Azicikda modül işleriyle uğraşmak istiyorum
Size dolby atmos ve viper4fx öneririm hocam. Ekolayzırdan tizleri çok düşük seviyelerr alın. Tiz seslerin frekansları büyük olduğu için hoperlörler zorlanırlar ve enerji tüketimi daha fazla olur tiz seslerde. Cızırtıyı tam engellemez ama bir miktar azaltır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynamayı sevmem kamera olayı Sağolun çözüldü hoparlör mefta telefonun çok ciritili geliyor benim aradığım söyle bir güzelinden kurcaliyabilecegim bir modül hocam telefonun her yerini kurcaladim. Azicikda modül işleriyle uğraşmak istiyorum
Hocam cihazınız Mi Max 2 ise bir modül paketi vardı birsürü modül vardı xda forumdan araştırıyım bulmaya çalışırım yazarım. Ha birde kulaklıkla müzik dinleme keyfinizi artırmak için bu modülü kullanın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sony-Music4Magisk
Magiske girin indir kısmında Music4Magiski bulun ve kurun ben çok beğendim şahsen.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Eve
Size dolby atmos ve viper4fx öneririm hocam. Ekolayzırdan tizleri çok düşük seviyelerr alın. Tiz seslerin frekansları büyük olduğu için hoperlörler zorlanırlar ve enerji tüketimi daha fazla olur tiz seslerde. Cızırtıyı tam engellemez ama bir miktar azaltır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam cihazınız Mi Max 2 ise bir modül paketi vardı birsürü modül vardı xda forumdan araştırıyım bulmaya çalışırım yazarım. Ha birde kulaklıkla müzik dinleme keyfinizi artırmak için bu modülü kullanın.

Sony-Music4Magisk
Magiske girin indir kısmında Music4Magiski bulun ve kurun ben çok beğendim şahsen.
Evet hocam cihazım max 2 aosp rom. Yükledikten sonra oldu bu olay dediklerinizi deneyeceğim umarım faydası olur
Tekrardan teşekkür ederim yardımlarınız için

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Elinize sağlık. Fakat foroğraflara ve kendi deneyimlerime bakarak söylemeliyim ki gcam'den başkası yalan :D

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bu bildiğimiz filtre uyguluyor.wasntme~~

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Anladım hocam, teşekkürler
Ama ben doğal çekip daha sonra ayarlamaktan yanayım. Bu da doğal zeka oluyor sanırım:)
Hocalarım konu ismi çok uzun oldu da sizden kısa ama öz herşeyi anlatan bir konu başlığı alabilirmiyim?

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Bildiğiniz gibi çift kameralı telefonlarda telefoto kamera sayesinde AI yada türkçemiz YZ olan yazılım sayesinde cisimleri tanıyabiliyor ve en uygun kamera filtrelini belirliyor.
Ama Benim gibi tek kamera kullananlar bu güzel özelliklerden mahrum kalıyor. Örneğin Mi Max 2. Tabii ki stok kameralar kadar olmasa da iş görür hiç AI olmamasındansa iyi kötü birşey olsun da olsa değil mi?

Şimdi google playden indirelim.

Bu Linkten Uygulamamızı indiriyoruz.
Uygulamamız 84 MB olmaktadır.

Şimdi Kurulum Aşaması nasıl?
Aslında basit bir kurulumu var.
Bu kurulumun bir güzel özelliği var size sorduğu 3 soru ile fotoğrafçılık anlayışınızı ölçüyor.
İlk soru şu: Sıcak renkler mi seversin soğuk mu?

İkinci Sorumuz işe şu kontrast değeri düşük mğ yüksek mi fotoğraf mı seversin? (Yada Daha gerçekçi mi daha canlı mı renkler seversin olarak düşünebilirsiniz.

3. ve son sorumuz ise şu oluyor. Fotoğraflarında keskinlik mi önemlidir? Yoksa yumuşaklık mı?

Şimdi focus ayarlarımız var.

Öncelikle size uygulama öncelikle otomatik focus gelecektir istediğiniz maddeyi kameranın ortasına getirin otomatik focus işini görsün.

Parmak ve El işaretine basarsanız manuel focusa geçersiniz ve ekranda bastığınız yerdeki objeyi algılar.

Peki Bu sistem nasıl çalışıyor?

Peki anladık. Kamera nasıl çalışıyor.
Öncelikle maddeye göre ekranı ikiye bölüyor.
Atıyorum Soldaki beğendiniz. Ekranı soldan sağa kaydırın. Ve filter strengh'ten filtrenin yoğunluğunu belirleyebiliyorsunuz.

Madde seçimleri nasıl peki?

Benim algıladığım kadarıyla biraz hata payı var ama o kadar değil.
Buyurun Fotoğraflar:

Şimdi size karşılaştırmaları sunalım.

Picai Ayarlarım: cool calm sharp
MIUI Mi Max 2Stock Kamera:
Google Pixel 2XL Camera Mi Max 2 Port:
Picai Sol:
Picai Sağ:

Fotoğraflarınızda bir eksiklik mi var? Portre çekmediğiniz fotoğrafı portre mi yapmak istiyorsunuz? Yada objeyi renkli arkaplanı siyah mı yapmak istiyorsunuz? Aynı geliştiricinin Yapay Zeka destekli bir de photoshop uygulaması var.

Şimdi uygulamamızı GPlayden indiriyoruz.

İndirdikten sonra kurulum fotoğraf seçme ve Portre modu nasıl aktif edilir? Buyurun Videolar.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Ama söylemem gereken birşey varsa objeyle nesneyi çok rahat ayırt edebiliyor. Örnek bir fotoğraf.

Birde Sümbül Fotoğrafı çekeyim dedim.
Sol Üst: MIUI
Sağ Üst: Google
Sol Alt: Picai Sol
Sağ Alt: Picai Sağ

Özellikle AiCut programına hasta oldum.

Paylaşım için teşekkür ederim...

Üst Alt