- Adım
- TuncayM
- Cihazım
- Mi Max 2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 22
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Size dolby atmos ve viper4fx öneririm hocam. Ekolayzırdan tizleri çok düşük seviyelerr alın. Tiz seslerin frekansları büyük olduğu için hoperlörler zorlanırlar ve enerji tüketimi daha fazla olur tiz seslerde. Cızırtıyı tam engellemez ama bir miktar azaltır.Oyun oynamayı sevmem kamera olayı Sağolun çözüldü hoparlör mefta telefonun çok ciritili geliyor benim aradığım söyle bir güzelinden kurcaliyabilecegim bir modül hocam telefonun her yerini kurcaladim. Azicikda modül işleriyle uğraşmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam cihazınız Mi Max 2 ise bir modül paketi vardı birsürü modül vardı xda forumdan araştırıyım bulmaya çalışırım yazarım. Ha birde kulaklıkla müzik dinleme keyfinizi artırmak için bu modülü kullanın.Oyun oynamayı sevmem kamera olayı Sağolun çözüldü hoparlör mefta telefonun çok ciritili geliyor benim aradığım söyle bir güzelinden kurcaliyabilecegim bir modül hocam telefonun her yerini kurcaladim. Azicikda modül işleriyle uğraşmak istiyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sony-Music4Magisk
Magiske girin indir kısmında Music4Magiski bulun ve kurun ben çok beğendim şahsen.