- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 10T Lite
- Meslek
- Mağaza Müdürü
- Konular
- 24
Persist yükleyerek widevine L3'ü L1 yapmak mümkün mü?
Mesajınızı ilk mesaja ekledim hocam.Bu rehberin güncellenmesi lazım cantara konuyu geç gördüm keşke erken farkedebilseydim. Android 10 ve sonrası yeni tellerde fastbootd ekranı var o kısma girilip oradan persist.img yüklemesi sorunsuz yapılıyor. Google iki kısma ayırdı fastboot bölümlerini bu yüzden artık normal fastboot yöntemi işe yaramıyor. Normal fastboot ekranında persist yazmaya çalıştığınızda koruma hatası verir.
Fastbootd ekranına minimal ADB ile girilmez, girmek için SDK Platform Tools kullanılmalı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirPlatform toolsu zipten çıkarıp içerisine aynı normal fastboot'da yaptığımız gibi persist.img dosyasını taşıyıp ardından CMD ekranını bu klasörde çalıştırıp. Sırasıyla
yaptığınızda işlemin hata vermediğini görürsünüz.Kod:fastboot reboot fastboot (Sarı renkle Fastbootd yazan ekran çıkmalı) fastboot erase persist.img fastboot flash persist persist.img
Teşekkürler hocam şunu eklemeyi unutmuşum fastbootd ekranındayken PC görmeyebilir bunun için Xiaomi USB driverları yüklenmeli onunda linkini şöyle bırakıyorum.Mesajınızı ilk mesaja ekledim hocam.
Teşekkürler hocam şunu eklemeyi unutmuşum fastbootd ekranındayken PC görmeyebilir bunun için Xiaomi USB driverları yüklenmeli onunda linkini şöyle bırakıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yalnız bu driverları yüklemek için sürücü imzası zorlaması devre dışı bırakılmalı bir kereliğine onunda yapımı şurada:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Konuyu açan arkadaşımızın verdiği adresten telefon modelime uyumlu birkaç fastboot rom indirdim hiçbirinden persist.img dosyası çıkmadı. sadece persist yazan bir dosya var onunda uzantısı yok (disk görüntüsü dosyası) yazıyor açıklamada.
merhaba hocam. aynı sorun bendede var. çözüm bulabildiniz mi? telefon mi5sPartition is write protected hatası alıyorum flashlarken, yardımcı olur musunuz ? (Telefon mi note 3)
İlk mesajda en altta yer alan alıntı bölümünü dikkatlice okuyun hocam.merhaba hocam. aynı sorun bendede var. çözüm bulabildiniz mi? telefon mi5s