EyvAllah... Belirtmeliyim ki, işletim sisteminden donanımın algılandığına dâir işitsel geri dönüşüm aldığınızı belirttiğiniz için, meselenin üzerine eğilip kafa yormanın hayırlı olacağına inanıyorum.
* Şu âna kadar MediaTek chipset'li telefon kullanmadığım için, en güncel windows sürücüleri v.s. bilmiyorum. Bu yüzden sizden ricâm, bu maksat için edindiğiniz tüm sürücü paketlerini buraya iletin, ben aralarından ayıklama yaparak, size en güncel ve gerekli olan sürücülerden oluşan özel bir paket derleyeyim...
* Sizden istediğim ve göndermiş olduğunuz text dosyasını inceledim ve bilgisayarınızda çalıştırmanız için bir komut dosyası (
delete_some_oem#drivers.cmd.zip) hazırlayıp ekledim (forum arayüzü ".cmd" uzantılı dosya eklemeye müsâade etmediği için, zip olarak arşivledim). Bunu açtıktan sonra, yönetici yetkileri verilmiş komut istemi penceresinde çalıştırın...
* Bir taraftan da, bilgisayarınızdan biraz toz almanız da yerinde olur

Bunun için, aşağıdaki komutları sırası ile (birinin işi bittiğinde diğerini) çalıştırarak sonuçlarını gözlemleyin:
Kod:
dism /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
sfc /ScanNow
Gerekli şartlar oluştukça (MediaTek sürücüleri, v.b.) bir sonraki aşamaya ilerleyebilmek için, topu şimdilik size veriyorum.