Yardım Pc telefonu görmüyor.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Merhabalar arkadaşlar. Bende atom işlemcili Windows 7 notebook var. İnternetten o kadar driver indirdim fakat mi max ımı gördüremedim bilgisayarda. Telefon seceneklerinden depolamayida seciyorum fakat sadece şarj oluyor ve yüklenmesinde sorun yaşandı uyarısı veriyor bilgisayarda. Bi çözüm sunabilir misiniz.
Bir sorum daha olacak. Ben telefonu orjinal aldigim haliyle kullaniyorum. Bootlaeder kilidi kapalı. Rootsuz. Buna sadece twrp yukleyip uygulama flaşlama imkanım olabilir mi kilidi açmaya ve root yapmaya gerek kalmadan. Şimdiden teşekkürler

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Merhabalar arkadaşlar. Bende atom işlemcili Windows 7 notebook var. İnternetten o kadar driver indirdim fakat mi max ımı gördüremedim bilgisayarda. Telefon seceneklerinden depolamayida seciyorum fakat sadece şarj oluyor ve yüklenmesinde sorun yaşandı uyarısı veriyor bilgisayarda. Bi çözüm sunabilir misiniz.
Bir sorum daha olacak. Ben telefonu orjinal aldigim haliyle kullaniyorum. Bootlaeder kilidi kapalı. Rootsuz. Buna sadece twrp yukleyip uygulama flaşlama imkanım olabilir mi kilidi açmaya ve root yapmaya gerek kalmadan. Şimdiden teşekkürler
pda net+ programini deneyin bide hocam ben driverleri bu sekilde yuklemistim sorunsuz ayrica bootloader kilidini acmaniz sart aksi taktirde root rom custom recovery kuramazsiniz

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pda net+ programini deneyin bide hocam ben driverleri bu sekilde yuklemistim sorunsuz ayrica bootloader kilidini acmaniz sart aksi taktirde root rom custom recovery kuramazsiniz

Simdiye kadar hep samsung kullandım. Odin ile veya hafıza kartindan flaslama ile işlerimi hallettim. Simdi xiaomi çok farklı geliyor. O yuzden sacma sapan sorular sorarsam kusura bakmayin :) bunda kendi recoverysi yokmus. Ondan twrp yukleniyormus herhalde. Bootloader kilidi açmadan ve rootsuz twrp yüklenmez diyorsunuz yani oyle mi.

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Root yaptıktan sonra da otomatik guncelleme almaz. Andorid 7 gelecegi isin bekletiyorum. Çünkü benim bildiğim rootdan sonra guncellemeyi flaslayarak yapıyoruz ve telefon tekrardan sifirlaniyor ayarlar ve uygulamalari tekrar yuklemek uyuz ediyor beni :)

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Simdiye kadar hep samsung kullandım. Odin ile veya hafıza kartindan flaslama ile işlerimi hallettim. Simdi xiaomi çok farklı geliyor. O yuzden sacma sapan sorular sorarsam kusura bakmayin :) bunda kendi recoverysi yokmus. Ondan twrp yukleniyormus herhalde. Bootloader kilidi açmadan ve rootsuz twrp yüklenmez diyorsunuz yani oyle mi.
bootloader kilidini acip twrp yukleyebilirsiniz root gerekmez sonrasinda ihtiyac duyarsaniz twrp uzerinden rootlayabilirsiniz

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
bootloader kilidini acip twrp yukleyebilirsiniz root gerekmez sonrasinda ihtiyac duyarsaniz twrp uzerinden rootlayabilirsiniz
Bootloader kilidi açacagımız sitede de kilit açıldıktan sonra güncelleme almaz yaziyor ama :(

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Root yaptıktan sonra da otomatik guncelleme almaz. Andorid 7 gelecegi isin bekletiyorum. Çünkü benim bildiğim rootdan sonra guncellemeyi flaslayarak yapıyoruz ve telefon tekrardan sifirlaniyor ayarlar ve uygulamalari tekrar yuklemek uyuz ediyor beni :)
Güncelleme alır ayrıca güncellerken hiçbir bilginiz uygulamanız silinmez

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Güncelleme alır ayrıca güncellerken hiçbir bilginiz uygulamanız silinmez
Hocam zamanınızı aliyorum kusura bakmayın ama böyle yazıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Hocam zamanınızı aliyorum kusura bakmayın ama böyle yazıyor
Güncelleme almayan rom yuklerseniz almaz tabiki ama global romlar da güncelleme alırsınız sorun olmaz

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Güncelleme almayan rom yuklerseniz almaz tabiki ama global romlar da güncelleme alırsınız sorun olmaz
Tesekkurler hocam çok iyi geldi. Zaten romu değiştirmeyeceğim. Global rom üzerinden yazi fontu. Simge degisimi vs. İşler yapacaktım.

Oyla:
Üst Alt