Yardım Pc telefonu görmüyor.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Merhabalar arkadaşlar. Bende atom işlemcili Windows 7 notebook var. İnternetten o kadar driver indirdim fakat mi max ımı gördüremedim bilgisayarda. Telefon seceneklerinden depolamayida seciyorum fakat sadece şarj oluyor ve yüklenmesinde sorun yaşandı uyarısı veriyor bilgisayarda. Bi çözüm sunabilir misiniz.
Bir sorum daha olacak. Ben telefonu orjinal aldigim haliyle kullaniyorum. Bootlaeder kilidi kapalı. Rootsuz. Buna sadece twrp yukleyip uygulama flaşlama imkanım olabilir mi kilidi açmaya ve root yapmaya gerek kalmadan. Şimdiden teşekkürler

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
pda net+ programini deneyin bide hocam ben driverleri bu sekilde yuklemistim sorunsuz ayrica bootloader kilidini acmaniz sart aksi taktirde root rom custom recovery kuramazsiniz
hocam pdanet+ kullandım fakat ne yaptıysam en sonda usb hata ayıklamasını acın dıyor. gelıstırıcıden acık. bir türlü olmadı. en son herseyi sildim bastan usbyi taktım. ilk bastakı gibi mtp device yüklenmesinde sorun oluştu uyarısı çıkıyor

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
hocam pdanet+ kullandım fakat ne yaptıysam en sonda usb hata ayıklamasını acın dıyor. gelıstırıcıden acık. bir türlü olmadı. en son herseyi sildim bastan usbyi taktım. ilk bastakı gibi mtp device yüklenmesinde sorun oluştu uyarısı çıkıyor
programi kurduktan sonra gelistirici seceneklerine girip usb hata ayiklamayi kapatip acin bide oyle deneyin

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
programi kurduktan sonra gelistirici seceneklerine girip usb hata ayiklamayi kapatip acin bide oyle deneyin
Çok denedim gercekten. Usb hata ayıklama usbden uygulama yükleme vb. Artık pes ettim anladım ki bilgisayar çöp :) eski bi notebook du zaten. İslerimi telefon dan haklletmeye calışıyorum artik :)

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt