Cihazım mi note pro ve yazılımın son sürümü yüklü. Aslında daha önce program üzerinden rehbere gsleriye filan ulaşabiliyordum ama son 5.9.17 sürümünü yükledikten bir kaç gün sonra bu sorunun olduğunu farkettim. Ama program üzerinden yedekleme filan yapabiliyorum.
Peki hocam teşekkür ederim ilk fırsatta stable sürüm yükleyip tekrar deniycemsize kendi yaşadığımı aktarayım mi4 telefonumu aldığımda bende mi süite bağlanamıyordum hatta üzerine iki güncelleme geldi yinede bağlanamadım hem evdeki bilgisayarda hem iş yerindeki bilgisayarda denedim olmadı zaten geliştirici sürümde banka programlarıda hata veriyordu bu nedenle global stabil sürüme geçtim hem banka programları düzgün çalıştı hemde misuit telefonu görmeye başladı lafın kısası geliştirici sürümlerde misuit çalışmıyor hepsindemi çalışmıyor derseniz ben 3 sürümde denedim çalışmadı belki çalıştığı sürüm vardır global stabil sürümde çalışıyor isterseniz global stabil sürüm yükleyin deneyin
Mi Phone uygulamasını yüklerseniz o tüm driverları yüklüyor.Cihazım mi note pro ve yazılımın son sürümü yüklü. Aslında daha önce program üzerinden rehbere gsleriye filan ulaşabiliyordum ama son 5.9.17 sürümünü yükledikten bir kaç gün sonra bu sorunun olduğunu farkettim. Ama program üzerinden yedekleme filan yapabiliyorum.
bugün aygıt yöneticisini kontrol ettiğimde resimdeki gibi olduğunu farkettim. acaba note pro için usb driverı filan varmı acaba?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi phone uygulaması yüklü teli fastboot tab bağlayıp reflesh yaptığımda teli de görüyor ama aygıt yöneticisindeki driverlar yüklenmiyorMi Phone uygulamasını yüklerseniz o tüm driverları yüklüyor.
Tasamek arkadaşımızın da dediği gibi sürümle ilgili bir sorun da olabilir tabi. Ama pc zaten telefonu tanımamış olduğu için Pc Suite'in de görmemesi normal. Sürümle ilgili bir driver sorunu yaşanıyorsa onu bilmiyorum. Stable sürümü yüklediğinizde bunu görmüş olacağız.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aç, programı aç, telefonu bağla, sonra program açıkken telefonu çıkar tekrar tak bağlanacaktırredmi not 2 telefonum bağlanmıyor