Sohbet Pasaport kayıt artık 1500 TL

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sayın hocam,
Söylediğiniz deyimin devamını ne maksatla getirmediniz az çok tahmin edebiliyorum. Büyüklerimiz tarafından her mevzuda vara yoğa müdahil olan, her konuda alakasız yorumlar yapan tezcanlı kişiler için kullanılan veciz bir sözdür.
XiaoMiu hocam üstüne alınmasın ama ( mesajını alıntıladığınız için belki alınabilir ) bence bu söz tam da cuk oturmuş diyebilirim. 8=)giggle~~haha--
Değil mi? Vara yoğa müdahil olan, her konuda alakasız yorum yapan tezcanlı kişiler pek sevilmez ve gereksiz görülür nedense... Mesela ben. Hiç ilgim olmamasına rağmen mesaj yazıyorum şu anda, ne kadar gereksiz bir iş. Sevmezseniz de haklısınız, vurun belime kazmayı. Tabii önce iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına handshake~~

XiaoMiu hocam seviyoruz sizi takılmayın, gönül de koymayın bence. Böyle sohbet konularında sohbet olsun diye, eğlenmek için de, öylesine de mesaj yazmanın bir sakıncası olmamalı.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Değil mi? Vara yoğa müdahil olan, her konuda alakasız yorum yapan tezcanlı kişiler pek sevilmez ve gereksiz görülür nedense... Mesela ben. Hiç ilgim olmamasına rağmen mesaj yazıyorum şu anda, ne kadar gereksiz bir iş. Sevmezseniz de haklısınız, vurun belime kazmayı. Tabii önce iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına handshake~~

XiaoMiu hocam seviyoruz sizi takılmayın, gönül de koymayın bence. Böyle sohbet konularında sohbet olsun diye, eğlenmek için de, öylesine de mesaj yazmanın bir sakıncası olmamalı.
XiaoMiu hocamı Skorpi de Koçara da sizin tahmin ettiğinizden çok sever hocam, bu yüzden merak buyurmayın. Kendisini bu kadar seven dostlarına da şaka ve ironi yaptıkları için gönül koyacağını da zannetmiyorum.
Lakin bu lafın sizin durumunuza cuk oturduğunu şu an gayet net ve açık görebiliyorum. Ve emin olun sizi de seviyoruz. 8=)clap~~

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Hadi gözümüz aydın, devletimiz bizi düşünmüş, pasaporta cihaz kayıt ücretini 613 TL'den 1500 TL'ye çıkartmış.

Ya sahi konuyu açan gardaşım hibo11 selam eder değerli gözlerinden öperimgiggle~~, açtun gutuyu soylettun kötüyü facepalm~~kayboldun. Yahu millet unuttu VERGİ 1500 ü konu başka yerlerde... Muhabbetle, sağlıcakla kalın gerisini boşverin atı alanı Üsküdar da gören varmı?giggle~~

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Neden üstüme alınayım doğru söze ...
" Kaliteli insan ona gösterilen teveccüh ve samimiyetten cesaret bulup haddini aşmayandır." demiş Hz. ALİ...
Hak edene yakışan güzel bir sözdür... clap~~

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Omerbicerer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
RedMi 5 Plus
Konular
6
Hedef yerli üretimi arttırıp ihracaati büyütmeyi hedeflemek ise teknoloji fabrikaları açılıp mühendis ve teknisyen gençler yetiştirilip bir Türk markası oluşturulabilir fakat bizim ülkemiz daha çok kaldırım ve yollara önem verdiğinden dolayı sanırım kendi başımıza yapabileceğimiz şey sadece kaldırımlarımiz ve yollarimiz olacak deil 1500 tl 10000 tl bile yapsalar bu caydırıcı tutar insanlari klon imei ye teşvik edecektir burada karar her ne kadar btk nin olsa bile biz tüketiciler itiraz etmediğimiz müddetçe bu tutarı kabul etmiş sayılıyoruz 1500 tl olmasında emeği geçen ve sonunu düşünemeyen tüm oybirliğine teşekkür eder iyi seyirler dilerim ..

Üst Alt