Soru Paps Cover

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Arkadaslar iyi forumlar. Paps cover yaptiran var mi telefonuna. Yaptirip da memnum olan ya da olmayan varsa yomlari alma sansimiz var mi. Asagiya bi tane ornek biraktim bilmeyen arkadaslar icin. Baya hosuma gitti ama nasil olur fikrim yok hic
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Ben de yillar önce note 4 için almıştım o zamanlar sadece papscover vardı ve ordan aldığım kaplamanin şablonlarını çıkarmıştım araba aksesuarcılarından folyoları ücretsiz alıp yapıyordum sonra elektronik sigara laptop çakmak ne varsa kaplamaya başladım bayağı sarıyo açıkçası

Valla aynen öyle bende bı aralar elektronik sigara kaplamıştım. Corel Draw da çizip çizip bastırıyorum direk yapıştırması da kolay oluyor . Zevkli uğraş :)

Oyla:

B20101995

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sistem uzman
Cihazım
Xiaomi mi 8 pro
Konular
4
Ustalarım abilerim kardeşlerim değerli forum arkadaşlarım ve keza yine değerli benim gibi mi8 pro kullananlar bir benmi bulamıyorum böyle renkli caf caflı kılıf veya kaplama bulan eden yapan kullanan varsa bi yardımcı olursa sevinirim

Oyla:

Saydekov

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sayde
Cihazım
Mi 8
Meslek
Mühendiz
Konular
0
Bu kaplamanın siyah kamuflajını yapmıştım. Gerçekten de yapı olarak kaliteli bi ürün. Zaten 3m malzemeden üretiyorlar. Ancak benimki 2 aydan sonra yapışkanlardan atmaya başladı. Yapışkan kısımları bi süre sonra etkisini kaybediyor.

Yapıştırması gayet kolay ucu ucuna denk geliyor her şey. Ama kullanırken dikkatli olmak gerekiyor, malum hiç bir koruması kalmıyor telefonun.

Oyla:

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Konuyu okuduktan sonra internette biraz baktım lakin şikayetvar.com'da "söktükten sonra telefonun boyası söküldü" yazmış biri.. böyle bir şey olabilir mi ?

Oyla:

burkwb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
WarriorB
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
benim merak ettiğim soru şu acaba etiket kapladıktan sonra telefonu tutarken elden kayıyor mu ?

Oyla:
Üst Alt