Soru Paps Cover

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Arkadaslar iyi forumlar. Paps cover yaptiran var mi telefonuna. Yaptirip da memnum olan ya da olmayan varsa yomlari alma sansimiz var mi. Asagiya bi tane ornek biraktim bilmeyen arkadaslar icin. Baya hosuma gitti ama nasil olur fikrim yok hic
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Hocam bende 9 10 aydir mi8 kullanicisiyim kılifli telefon kullanmanmayi sevmiyorum cihazima bu kaplamadan satin aldim hala kullaniyorum ve baya kaliteli ve ucuz cihazi ciziklerden korur memnun kalmayacagimi dusunup 2 tane almistim 1 siyah 1 mavi daha siyahi kullanmak nasip olmadi. isterseniz burda biraz daha iyi olan modelleri var 1 alana 1 bedava.

Oyla:

Pexola

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
7+, Note 8
Konular
0
Ben de daha önceden Pops Cover'dan i7Plus için almıştım kırmızı renk ve kendim yapmıştım, çok da hoşuma gitmişti.
Kalitelidir, tavsiye ederim.
Kullanımı da çok basittir. Zaten pakette size nasıl yapılacağı gösteriliyor. Kavisli kıvrımlar için fön makinesini kullanmanızı tavsiye ederim (fazla tutmamak şartıyla)giggle~~

Oyla:

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Bu kaplamalarda etiket bulunuyor mu ? Yapıştırılıp söküldüğünde yapışkanlık durumu oluyor mu yoksa streç filme benzer yapısı mı var ?

Oyla:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Bu kaplamalarda etiket bulunuyor mu ? Yapıştırılıp söküldüğünde yapışkanlık durumu oluyor mu yoksa streç filme benzer yapısı mı var ?
Hocam streç film gibi ince değil ve de çıkarınca yapışkanı kalmıyor.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Hocam bende 9 10 aydir mi8 kullanicisiyim kılifli telefon kullanmanmayi sevmiyorum cihazima bu kaplamadan satin aldim hala kullaniyorum ve baya kaliteli ve ucuz cihazi ciziklerden korur memnun kalmayacagimi dusunup 2 tane almistim 1 siyah 1 mavi daha siyahi kullanmak nasip olmadi. isterseniz burda biraz daha iyi olan modelleri var 1 alana 1 bedava.
Burdaki urunler de baya guzel gozukuyor, su an indirimde sanirim, hersey yariyariya nerdeyse. Saolun hocam.

Renkli Garaj.com a bakmanızı tavsiye ederim
Hocam baktim, baya cesit ve guzel kaplamalar var ancak arkadaslarin dedigi gibi biraz pahalli sanki.

Oyla:

Hakan ozylmz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Elektronik
Konular
4
Bende papascover.com.dan aldim gayet memnunum ama iphone uygularken biraz ölçüm hatası yasadim geriye bildirdim yenisini yolladılar.
Şuanda kullandığım mi 6 ya göre bukelemun turkuaz kaliteli ve düzgün.
Daha sonra birde mate10lite uzay mavisi uyguladim oda güzel oldu ama uzay mavisi naylon gibiydi.biraz daha ince yapidaydi.
Umarım yardımcı olur

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Bende papascover.com.dan aldim gayet memnunum ama iphone uygularken biraz ölçüm hatası yasadim geriye bildirdim yenisini yolladılar.
Şuanda kullandığım mi 6 ya göre bukelemun turkuaz kaliteli ve düzgün.
Daha sonra birde mate10lite uzay mavisi uyguladim oda güzel oldu ama uzay mavisi naylon gibiydi.biraz daha ince yapidaydi.
Umarım yardımcı olur
Hocam turkuaz bukalemun benim de cok hosuma gitti, acaba imkaniniz varsa foto atabilir misiniz. Hani gercekte nasil gorunuyor merak ettim.

Oyla:

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
Mi 8 icin önerdiginiz uygun fiyatli güzel birseu varmı

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
ben gri renk aldım başka bir marka olarak... yapıştırırken sıcak hava için fön makinası kullanın yapıştırmadan önce cam sil ile telefonu hafif ıslatın rahat bir şeklilde yapışıyor

Oyla:

Akay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Kaplama kalın kaliteli ama Fiyatı çok şişirmişler sanki . Mi6 için taslak çizdim deneme baskısı alacağım maliyeti de en fazla 10 tl ye tutar herhalde :D

Aşırı ve gereksiz pahalı o site
Ben de yillar önce note 4 için almıştım o zamanlar sadece papscover vardı ve ordan aldığım kaplamanin şablonlarını çıkarmıştım araba aksesuarcılarından folyoları ücretsiz alıp yapıyordum sonra elektronik sigara laptop çakmak ne varsa kaplamaya başladım bayağı sarıyo açıkçası

Oyla:
Üst Alt