- Adım
- Muhammet
- Cihazım
- REDMİ NOTE 12 P
- Meslek
- Esnaf
- Konular
- 10
BekleyelimBiraz dolaşsın gelir merak etmeyin![]()
BekleyelimBiraz dolaşsın gelir merak etmeyin![]()
Hacim sana zahmet romu detaylı incele kafama takılan rahatsız eden yerler nelerdir veya artıları yazarsan sevinirim k20 pro atmayı düşünüyorumBekleyelim![]()
Hocam rom.nasil beğendiniz mi ?Bekleyelim![]()
Miui'ye fark atan bir rom bence deneyin derimHocam rom.nasil beğendiniz mi ?
Gsi olarak kurabilirsiniz hocamMi 9t için var mı ?
Rom denemek istedim ama güncel indireceğim bir link bulamadım tekrar masik rom geçtim k20 pro artık hafta içi nasip olursa denerim bu romArkadaşlar konunun daha iyi olması için elimden gelen bütün her şeyi yapmaya gayret ediyorum. Konuya ekledigim cihazların konularını açan arkadaşlarımdan konuyu güncel tutmaları ricamdir. Ayrıca Oxygen OS ile ilgili daha büyük çalışmalarım var rehber, modlar vs her şey zamanla eklenecek bu konuyu MIUI forumun içerisinde "Oxygen, OnePlus" forumu gibi düşünerek sizin de bana yardim etmenizi istiyorum. Sizden genel olarak isteklerim şunlar. Kullandığınız kernel,modül gibi şeyleri ve ana ekran düzeninizi bu konu altına bırakmanızı istiyorum. Konu yakında düzenlenecek daha geniş bir rehber eklenecektir. Sağlıcakla kalın.
Maalesef konuyu ben acmadigim için linke elleyrmiyorum. Direk linke yönlendirmekte istemiyorum keşke konuyu açan arkadaşlar biraz daha ilgili olsa veya acmasaRom denemek istedim ama güncel indireceğim bir link bulamadım tekrar masik rom geçtim k20 pro artık hafta içi nasip olursa denerim bu rom
Konuyu açan arkadaş forumda çok güncel olan biri acaba çok bildirim gidiyor gözden mı kaçırdı konuya da yazıldı link kırık diyeMaalesef konuyu ben acmadigim için linke elleyrmiyorum. Direk linke yönlendirmekte istemiyorum keşke konuyu açan arkadaşlar biraz daha ilgili olsa veya acmasa