- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Elinize emeğinize sağlık...Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
NEVERSETTLE
+
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom - [OXYGEN OS] [Stable 10.3] Mi 9T Pro/K20 Pro [Android 10]
OnePlus 7'den OXYGEN OS Stable 10.3 Android 10 Firmware hakkında: GSI AB firmware. Çok düzgün ve hızlı çalışır. Görüntü OnePlus 7'den dönüştürüldü. Düzeltildi: - Wifi düzeltildi. - Parlaklık; - Otomatik parlaklık; - Fazla gsi çöplerinin temizlenmesi; - Ses; - Ana bilgisayar engelleme...forum.miuiturkiye.net
Rom - Redmi Note 8 OxygenOS — PORT | 10 Q (14.08.2020)
Redmi Note 8 OxygenOS — PORT | 10 Q Changelog: • August Security Patch • Vendor Updated • DT2W Working • Updated to OOS 11 apps • Keyboard Padding Fixed • Added Oneplus's V Shape Notch (Select it from Developer Options) Bugs: • Facelock • SDcard • Offline Charging works by changing kernel...forum.miuiturkiye.net
Rom - Oxygen Os [Cepheus] [Gsi] [Android 9]
ANDROİD 9 Arkadaşlar Kendim Kurdum Çalışıyor Sizinle De Paylaşmak İstedim BÜTÜN SORUMLULUK SİZE AİTTİR KURULUM Rom,Oxygen OS img ve gapps dosyalarını indip PC ye kopyalayın Telefondan twrp girin 1-Wipe-Usb Otg hariç herşeyi silin 2-Wipe- Format Data / yes deyin Reboot Recovery yapın 3- Pcden...forum.miuiturkiye.net
Rom - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Oxygen Os OP7 GSİ [9.0 Pie]-[PORT] Custom Rom
OxygenOS OP7 - GSİ Pie 9.0 Yapı Tarihi: 08.08.2019 Redmi Note 6 Pro için OnePlus 7'den derlendi. ROM: İNDİR FİX AFTER INSTALL: İNDİR PERMİSSİVER V4: İNDİR FP OFFSCREEN FİX: İNDİR Yükleme Talimatı: – Rom(rar) dosyasını Twrp klasörüne çıkartın. Cihazı Twrp moduna alın ve Twrp'den ; •...forum.miuiturkiye.net
Rom - Oxygenos Port Rom And9 Redmi 5 Plus
Herhangi bir rom yüklemeden önce orangefoxtan mutlaka full yedek alınız. Mesajlar uygulamalar WiFi şifreleri arama geçmişi için Uygulama - Swift Backup Yedek Alma Uygulaması bu uygulama ile yedek alabilir rom kurulumundan sonra sorunsuz yedeklerinizi geri yükleyebilirsiniz Redmi 5 Plus Oxygenos...forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom - Redmi Note 7 Oxygen OS Stable 10.3.1 - OnePlus 7 Port | Android 10_0/07.04.2020
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı... Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın.... Durum: Beta , Resmi olmayan Temelli: AOSP Android sürümü: 10 Q Bilinen hatalar • Üçüncü parti uygulamalarla SD kartların okunması sorunu • SMS...forum.miuiturkiye.net