Soru Otomatik güncellemeyi kapatmak

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
C6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar note 6 pro cihazını az önce sipariş ettim geldiğinde güncelleme yapmasını istemiyorum bu sorunlu olan güncelleme versiyonuna çıkmaması için otomatik güncellemeyi nasıl nerden kapatırım

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Elbette ki tercih sizin fakat aldığınız bilgi yanlış hocam. Evo tarafından KVK veya Genpa garantili olarak satılan cihazlar Evo servislerinde onarım görüyor. Cepport'un satmış olduğu cihazlar KVK servislerinde işlem görür. Ayrıca kutuyu açmanıza da gerek yok faturanız üzerinde IMEI bilgisi yer alıyordur.
kutuyu sardığım için bakma şansım yok kusura bakmayın

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Biz anladık olayı sıkıntı yok :D Herkes yanlış yerden bakabilir, KVK sitesi biraz karışık sonuçta. hi~~

Oyla:

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Biz anladık olayı sıkıntı yok :D Herkes yanlış yerden bakabilir, KVK sitesi biraz karışık sonuçta. hi~~
Yanlış yer derken bir çok yorum okudum kvk olarak aldığı cihazı bizzat eliyle teslim edenlere bile cihazın orda tamir olmayacağı yetkili servise göndereceklerini söylemişler

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Yanlış yer derken bir çok yorum okudum kvk olarak aldığı cihazı bizzat eliyle teslim edenlere bile cihazın orda tamir olmayacağı yetkili servise göndereceklerini söylemişler

KVK anasayfasından KVK'nın kendi ithal ettiği cihazların doğrulamasına girmişsiniz ve çıkmamış. Size kontrol etmeniz gereken doğru link verilmiş. Oradan baktığınızda KVK garantili olduğunu görmüşsünüzdür. Başka servise gitmesi muhabbeti için de cantara hocam hemen üstteki mesajda onun da cevabını yazmış...
Elbette ki tercih sizin fakat aldığınız bilgi yanlış hocam. Evo tarafından KVK veya Genpa garantili olarak satılan cihazlar Evo servislerinde onarım görüyor. Cepport'un satmış olduğu cihazlar KVK servislerinde işlem görür. Ayrıca kutuyu açmanıza da gerek yok faturanız üzerinde IMEI bilgisi yer alıyordur.

Her neyse umarım telefonu iade etmişsinizdir.

Oyla:

bluedesigner

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Meltem
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
KVK anasayfasından KVK'nın kendi ithal ettiği cihazların doğrulamasına girmişsiniz ve çıkmamış. Size kontrol etmeniz gereken doğru link verilmiş. Oradan baktığınızda KVK garantili olduğunu görmüşsünüzdür. Başka servise gitmesi muhabbeti için de cantara hocam hemen üstteki mesajda onun da cevabını yazmış...

Her neyse umarım telefonu iade etmişsinizdir.
bana kontrol etmem gereken link ben cihazın kutusunu paketledikten sonra geldiği için paketi sökme şansım yoktu çünkü kargoya götürecektim siz gerçekten verilen linkten sorguladığımı düşünüyorsunuz sanırım ama emin olun bakamadım

Oyla:
Üst Alt